Sosyal medyanın hayatımıza kazandırdığı isimlerden birisi; Dorukhan Ünal

Sosyal medyanın hayatımıza kazandırdığı isimlerden birisi; Dorukhan Ünal

Internet ve teknolojinin gelişimi her geçen gün hayatımıza çok farklı etkiler katıyor. Bu gelişim ile birlikte önlenemez bir yükselişe geçen sosyal medyada hayatımıza anlam ve değer katan birçok adım atılırken aynı zamanda bizlerin keyifli vakit geçirmesine olanak sağlanıyor. Gelişen bu alanlarda profesyonel olarak çalışan insanlar her zaman bir adım önde oluyor. Sosyal medyanın hayatımıza kattığı en önemli isimlerden birisi olarak Dorukhan Ünal sağladığı faydalı çalışmaları ile birçok insana ilham veriyor.

Dorukhan Ünal bir sosyal medya danışmanı. Aynı zamanda yapmış olduğu başarılı web e-ticaret sayfaları ile işini tamamlayan farklı dallarda önemli hizmetler sunuyor. Fotoğraf ve Prodüksiyon çalışmaları yapan Dorukhan Ünal öncelikli Hedef olarak ilham verici içerikler hazırlamayı baz alıyor. Üretmiş olduğu tüm içerikler bilgilendirici niteliğe sahip olan faydalı çalışmalardır. Bu alanda her zaman kalitenin peşinde olan Dorukhan Ünal bu nedenle sosyal medyanın gelişen yüzü olarak görülüyor.

Dijital platformların her alanında etkili ve başarılı çalışmalara imza atan Dorukhan Ünal bu başarılı süreci yapmış olduğu işi çok sevmesine ve önemsemesine bağlıyor. Tutku ile yaptığı her bir çalışmada gereksiz ve boş işlerden uzak durarak her zaman fayda sağlayacak olan bilgilendirici içeriklerin peşinden gidiyor. Bir bütün olarak her bir alanda yer alan başarılı teknoloji insanı bu alanda Yaşanan her bir gelişmeyi de yakından takip ediyor.

Instagram: https://www.instagram.com/dorukhanunal/
Web: https://www.dorukhanunal.com/
Youtube: https://www.youtube.com/dorukhanunal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.