Öne Çıkanlar atatürk tarım ayhan Manisa Büyükşehir Belediye marmaradepremi

Manisa'da 'beton hendek' ile yollara güven geldi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, asfalt ve beton yol uygulaması yaptığı yolları beton hendek çalışmasıyla koruma altına alıyor.

Yapılan yolların ömrünün uzatılması, mevsimsel yağışların yollar üzerinde oluşturduğu olumsuzlukların önüne geçmek, bakım-onarım maliyetlerini düşürmek ve imalatların ekonomik ömrünü uzatmak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar, Manisalıların da takdirini topluyor.

Beton hendek uygulamalarının devam ettiğini belirten Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları üzerine bitirmiş olduğumuz imalatlarda, yolun ekonomik ömrünün daha uzun olması nedeniyle mevsimsel olarak yaşanan yağışlarda yolların bozulmasını önlemek ve ömrünü uzatmak amacıyla beton hendek uygulaması yapıyoruz. Bu sayede yapmış olduğumuz yolların, toprak dolguları da azalmıyor. Yağışlardan dolayı çökmeler de yaşanmıyor. Bugüne kadar 106 kilometrelik beton ve sıcak asfalt yol ağımızda yaptığımız beton hendek imalatlarımıza 40 kilometrenin üzerinde planladığımız güzergahlarda çalışmalarımız hızla sürdürülmektedir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.