Öne Çıkanlar atatürk banyo tarım ayhan Manisa Büyükşehir Belediye

Milliler’in muhtemel rakipleri arasında güçlü takımlar bulunuyor

Milliler’in muhtemel rakipleri arasında güçlü takımlar bulunuyor

A Milli Futbol Takımı’nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası gruplarında karşılaşacağı muhtemel rakipleri arasında güçlü takımlar bulunuyor. Milliler, 1. torbadan Almanya, Portekiz, Fransa, İngiltere, Belçika ve İspanya gibi dünya futbolunun önde gelen takımlarından biriyle eşleşecek. Ay-Yıldızlılar’ın 2. torbadaki muhtemel rakipleri arasında Hırvatistan ve Hollanda öne çıkıyor. Türkiye’nin 4. torbadaki muhtemel rakiplerinden ise 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın kazananı İtalya dikkat çekiyor.

EURO 2024 kura çekiminde torbalar şu şekilde:

1. Torba: Almanya, Portekiz, Fransa, İngiltere, Belçika, İspanya

2. Torba: Türkiye, Danimarka, Macaristan, Arnavutluk, Romanya, Avusturya

3. Torba: Hırvatistan, Slovenya, Slovakya, Çekya, Hollanda, İskoçya

4. Torba: Sırbistan, İtalya, İsviçre, Play-Off A, Play-Off B, Play-Off C

3 takım Uluslar Ligi’nden katılacak

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılma hakkı kazanacak son 3 takım ise oynanacak play-off müsabakalarının ardından belli olacak. Play-off karşılaşmaları, EURO 2024 eleme grubu maçları sonunda finallere katılmayı başaramayan takımlar arasından 2022-2023 UEFA Uluslar A, B ve C Ligleri’nde elde ettikleri derecelere göre belirlenecek. Play-off etabında Bosna Hersek, Estonya, Finlandiya, Gürcistan, Yunanistan, İzlanda, İsrail, Kazakistan, Lüksemburg, Polonya, Ukrayna ve Galler mücadele edecek. Tek ayaklı olacak play-off turu yarı finalleri 21 Mart 2024’te, finalleri ise 26 Mart 2024’te oynanacak. . pradabet tv

Play-offlardaki eşleşmeler şöyle:

A Yolu: Polonya-Estonya, Galler-Finlandiya/İzlanda/Ukrayna

B Yolu: Bosna Hersek, İsrail, Finlandiya/İzlanda/Ukrayna

C Yolu: Gürcistan-Lüksemburg, Yunanistan-Kazakistan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.