Mezarlıklarda Yabancı Otlara Karşı İlaçlama Başladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıkların yabani ot temizliği ile bakım ve onarımlarına hız kesmeden devam ediyor. İl genelinde yürütülen çalışmada, personeller de koronavirüs tedbirlerini elden bırakmıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi il genelinde bulunan tüm mezarlıkların bakımı, onarımı, temizliği ve ilaçlaması konusunda çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyor. Bu kapsamda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri, 17 ilçe mezarlığında herbisit uygulamasına başladı. Merkez mezarlıklarından başlamak üzere tüm mahalle mezarlıklarında yabani ot ilaçlaması yapılacak. Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaların, vatandaşlardan da takdir topladığını dile getiren Mezarlıklar Dairesi Başkanı Melek Demirbaş, bu bağlamda çalışmalarını hassasiyet ve titizlikle sürdürdüklerini; ayrıca çalışmalar esnasında personellerin koronavirüs tedbirlerini elden bırakmadan vatandaşa hizmet noktasında işlerini sürdürdüklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.