Öne Çıkanlar mert şener deprem yerevan marmaradepremi

Izgara Yeşil Zeytin

Zeytin severlerin son yıllarda yoğun ilgi gösterdiği eşsiz bir zeytin türü olan Izgara yeşil zeytin, aynı zamanda ülkemize has bir üretim olarak gelişmiştir. Ülkemizin damak zevkinde, mangalın oluşturduğu ızgara lezzeti çok önemli bir yer tutar. Bu kapsamda geliştirilmiş olan ızgara ya da mangal yeşil zeytin, yeşil zeytin üretimi için, dalından en olgun halde toplanan zeytinlerden seçilerek üretiliyor. Bu sayede lezzet olgunluğunun zirvesinde olan zeytinlerin özel bir işlemle ızgaranın oluşturacağı muhteşem lezzetle birleşmesi sağlanıyor. Dalından en olgun halde toplanan yeşil zeytinler, öncelikle dal ve diğer yabancı maddelerden temizlenerek, çekirdeklerinin el değmeden çıkarılması işleminden geçiriliyor. Bu işlem sonrasında ızgaraya hazır olan zeytinler, özel tasarlanmış bir ızgara sisteminde 10 dakika boyunca 200 derecelik ısı altında ızgara ediliyor.

Kısa Süreli Mayalanma

Hazır hale gelen zeytinler kısa süren bir mayalanma aşamasında, lezzeti açısından zirvelendiriliyor. Ardından ambalajlanarak kullanıcının beğenisine sunulan bu özel lezzetin hazırlanırken tüm aşamalarında el değmeden üretim gerçekleştiriliyor. En üst seviyede sağlığa uygunluk kurallarıyla ve tamamen doğal işlemler sonucunda hazırlanan ızgara yeşil zeytin, benzersiz bir lezzet olarak yoğun şekilde ilgi görüyor. Ülkemize has olarak üretilmeye başlanan, ancak kısa süre içerisinde kazandığı büyük beğeni sayesinde yurtdışından da ilgi gören bir zeytin türüdür.

Izgara Yeşil Zeytin Nasıl Tüketilir?

Benzersiz lezzetiyle kahvaltılar dışında her türlü yemek yanında yardımcı yemek olarak da kullanılabilen yeşil zeytin, kullanıldığı her yemeğe kendisine özgü lezzeti ve nefasetini sunar. Bu durum yemeklerinizde eşsiz ve benzersiz lezzetlerin oluşmasına neden olur. Her öğünde ve istenilen şekilde tüketilmesi mümkün olan ızgara yeşil zeytin, bu sayede kullanım alanını da hayli geliştirmiştir. Çocuklar tarafından da çok beğenilen bir tat olan mangal yeşil zeytin, zeytinin daha önce olduğundan çok daha özel bir lezzete kavuşmasını sağlamış durumda. Çocukların gelişiminde çok önemli rol oynayan bir gıda olan zeytini tüketmek istemeyen çocukların, kolayca tüketebileceği özel bir lezzet görevi de üstleniyor. Bir tür yemiş kıvamında ki özel tadı, her an tüketilebilecek bir fırsat olarak geri dönüyor. Bu sayede çocuklarında zeytin tüketimini gerektiği gibi yapabilmeleri sağlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.