Öne Çıkanlar 21 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları TrinkPara çeşme ödül fuar

Esrarengiz Bir Öykü Tokyo Ghoul

Anime dünyasının fantastik öyküleri, hayal gücünün sınırlarını zorlayacak türden bir standarda sahiptir. Her biri birbirinden ilginç özel senaryolar, üzerinde uzun uğraşlar verilmiş benzersiz kurgular olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Bu durumun oluşturduğu yüksek standart çizgisi de,  basit öykülerin anme olarak ansının olmamasına sebep oluyor. Dahası sürekli daha kapsamlı ve daha ilginç senaryolar, izleyicilerine beğenisine sunuluyor. Bir anlamda farklı bir edebi sanatın oluşturduğu, güçlü bir rekabet dünyası animeler. Tokyo Ghoul’ da tam olarak bu duruma uygun çok özel bir senaryoya sahip bir anime serisi. İlk olarak 2014 yılında manga serisi olarak yayınlanan öykü, çok beğenildiği ve büyük bir fan kitlesi oluşturduğu için, animesinin yapılması da kaçınılmaz oldu. Manga severlerin genelde manga serisinden dönüştürülen animelere karşı oluşturdukları ön yargıyı da kıracak denli başarılı bir anime olan Tokyo Ghoul, milyonlarca kişiden oluşan bir hayran kitlesi oluşturmuş durumda, Tokyo Ghoul izle linkine tıklayarak, zenime serisinin tüm bölümlerine erişebilirsiniz.

Tokyo Ghoul Konusu

Ken Kaneki kendi halinde yaşayan biridir. Bir gün bir kahve dükkanında Rize Kamishiro isimli bir bayanla tanışır. Birbirlerinden çok hoşlanan çift, normal bir çift gibi randevulaşırlar. Birbirlerini tekrar görecekleri günü iple çekerlerken, Ken evine doğru yürümeye başlar. Bu sırada Ona saldıran Rize, aslında Ghoul ya da Gül’ dür. Ghoul’ lar, insan eti yiyerek beslenen bir tür canavarlardır ve insan görünümde oldukları içinde fark edilemezler. Duruma çok şaşıran Ken, hızla karşı koyar. Yaşanan arbede sırasında bir inşaat girerler ve bu sırada üzerlerine düşen inşaat demirleri, Rize2 nin ölümüne neden olur. Kazadan ağır yaralı ve bilinci kapalı olarak kurtulan Ken, hastaneye kaldırılır. Burada ölümle pençeleşirken, doktoru onu kurtarmak için, henüz ölmüş Rize’ nin bazı organlarını Ken’ nakleder. Bu durum özel ve ilk vaka olarak, yarı insan yarı Ghoul Ken’ in hayata dönmesine neden olur. Anime izle linkiyle ulaşabileceğiniz web sitemizde, Tokyo Ghoul’ la birlikte, aradığınız tüm animelere ulaşabilirsiniz. Zengin anime arşivimiz, eski ve yeni olmak üzere sürekli güncellenmeye devam elden bir alt yapıya sahiptir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.