Öne Çıkanlar çanakkale diş ödül kadın oyunculuk

ErcSoft ile E Dönüşümde Faydalar

İnternetin birçok yönden yol kat ettiği dijital dönüşümde, birbirinden farklı açılardan faydalı sonuçlar sağladığı bir gerçektir. İş dünyasında teknolojik yeniliklerin devamıyla beraber hayatımıza çok şey kattığı bir gerçeklik bulunmaktadır. Hal böyle olunca da bilgisayar ve internetin getirdiği elektronik dönüşüm başlangıcında, iş dünyasında da büyük oluşum başladı. Ortak ağlarda işlemlerin en iyi şekilde artışı sağlanmasıyla beraber özel sektör dahil olmak üzere efatura konusunda büyük atılımlar başladı. Güvenilir, hızlı ve kaliteli sonuçlar elde etme açısından hızlı bir geçiş anlamında siz de faturalandırmalar ve muhasebe anlamında çok iyi sonuçları elde edebilirsiniz. Bu konuda kâğıt ve iş gücünü minimum hale getirmek oldukça mümkündür.

Vergi usul kanununa uygun şekilde defterlerinizin de elektronik olarak kayıtta adına edefter kullanabilirsiniz. 19 Ekim itibariyle getirilen bu zorunlulukta siz de yapıyı en iyi şekilde kurduktan sonra, ilgili kılavuzlara uygun standartlarda yazılması, uygun biçimde hazırlanmasıyla beraber elektronik mükellef olabilirsiniz. Herhangi bir şekilde noter tasdik ücreti ödeme zorunluluğu olmayacak olan bu yapı çerçevesinde hem arşivleme masraflarından kurtulabilirsiniz hem de yerden tasarruf etmeyi başarabilirsiniz. Bu sayede hataları sıfıra indireceğiniz ve dijital ortamda her zaman kayıtta kalacak olan bu dönüşüm ile beraber siz de eimza gibi noktalarda elektroniğe dayalı çok şeyde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Örnek göstermek gerektiğinde ise Foriba ya da Ofim gibi bir yapı çerçevesinde, sizlerde elektronik dönüşümle beraber edefter olmak üzere birçok yapınızı internete taşıyın. Süreçler sayesinde de defterlerinizle alakalı, noter tasdik ücretleri ödemeyi ortadan kaldırarak tasarruf edebilirsiniz. Personellerinizden kaynaklı oluşacak tüm hataları ortadan kaldırarak, vergi cezası yeme risklerinizi de bitirebilirsiniz. Bunların tamamı, tamamlanana kadar arşivleme masraflarınız dahi bulunmadan en iyi şekilde de süreçleri ilerletebilirsiniz. Eirsaliye gibi konularda, sevkiyat raporları ya da irsaliyelerinizi de internetten hızlı şekilde müşterilerinize iletebilir olacağınız Cloud ERP sistemini kullanmaya hazır mısınız?

İnternet ile birlikte gelişim gösteren bu noktada ön muhasebe tuttuğunuz işletmenize ait tüm süreçler artık elektronik hale dönüşecektir. Bu sayede 10 yıllık arşivleme süreçlerinden tutun da tüm ön muhasebe noktasında da kaliteli bir süreç işletimi yapabilir olacaksınız. Akla gelen en basit örnekle Hesaptut gibi sistemleri siz de kendi sistemlerinizle entegre edebilir ve kullanabilir şekilde yapınız ERP sistemleri olarak kurgulayabilirsiniz.

Elektronik muhafaza etmeye yönelik Gelir İdare Başkanlığı tarafınca Resmî gazetede 2019 Ekim ayında yayınlanan e-Dönüşüm Tebliği ile beraber, artık tüm firmaların mali yükümlülükleri basit bir şekilde internet ve bilgisayar ile entegre edilmesi istenmektedir. Hal böyle olunca da hızlı bir süreç başlatan kobiler, küçük işletmeler tarafında hızlıca süreç başladı ve e dönüşüm noktasındaki arayışlarınızı sizlerde doğrudan Ercsoft ile çözümleyebilirsiniz. Sistemde kayıtlı firmalara fatura kesimi ve gönderimlerinden tutun da ibraz etme, faturaları muhafaza etme gibi konuların tamamına kadar istediğiniz tüm her şeyi yapabilir olacaksınız. Kendi siteminizle

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.