Öne Çıkanlar Salihlide dolar euro fiyatları MOTORİN Ciltbakımı Erdal Can Alkoçlar TrinkPara

EİKP 1. ve 2. Faz Ödemeleri  Yapıldı


Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Ekonomik İstikrar Paketi Pandemi Sosyal Destek programı kapsamında yapılan 1000’er TL’lik yardımda 2. faz ödemeleri de tamamlandı. Manisa Valiliği koordinesinde, Kaymakamlıklar bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grupları ve PTT görevlileri aracılığı ile hak sahiplerine evlerinde teslim edilen 1000’er TL’lik yardımdan, ilimiz genelinde 25 bin 764 vatandaşımız faydalandı.


İlimizde EİKP 1. ve 2. faz ödemeleri kapsamında, 63.166 hak sahibine toplam 63 milyon 166 bin TL ödeme gerçekleştirildi.

3. Faz Başvuruları Devam Ediyor


Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi kapsamında yapılan sosyal yardım ödemelerinin 3. faz başvuruları da devam ediyor. Vatandaşlarımız, E-Devlet üzerinden başvurularını yapabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.