Öne Çıkanlar çanakkale diş ödül kadın oyunculuk

CHP’nin yeni il binasını açan Kılıçdaroğlu’ndan partililere talimat

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın Sarıyer ilçesinde Huzur Mahallesi Azerbaycan Caddesi üzerindeki yeni il binasının açılışı yapıldı. Açılışa CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen ile İBB eski Başkanı Nurettin Sözen de katıldı.

Açılışta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da birer konuşma yaptı.

“ÜLKENİN BÜTÜN SORUNLARINA TALİBİZ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bir binaya sahip olmak elbette önemlidir ama bir binaya sahip olmanın çok ötesinde, yaşadığı ülkeye sahip olmak çok daha değerlidir. Biz yaşadığımız ülkeye de sahip çıkacağız” diyerek başladığı konuşmasında, “Ülkenin var olan bütün sorunlarına talibiz. Birileri ülkenin rantına sahip çıkabilir. Ama biz yaşadığımız sadece kendi ülkemizde değil var olan coğrafyada bütün komşularımızla huzur içinde yaşamak ve var olan sorunları çözmeye talibiz” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

“DEMOKRASİYLE TAÇLANDIRMA KARARLILIĞINDAYIZ”

*Biz 98 yıldır demokrasiyi bu ülkeye getirmek için çaba harcayan bir partiyiz. Mal varlıklarımıza el konuldu, yılmadık. Genel başkanlarımız hapse atıldı, yılmadık.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.