Öne Çıkanlar Manisa Somada Salihlide dolar euro fiyatları Salihlide çeyrek altın ne kadar Manisa Büyükşehir Belediyesi MOTORİN

PERGOLA TENTE

                                                                  

Evlerin balkonları kışları soğuk, yağışlı ve rüzgarlı havalarda, yazın da güneş ışınlarına maruz kaldığından dolayı atıl durumdadır. Pergola tente, balkonları yaz, kış kullanıma elverişli duruma getirerek çözüm üretir. Pergola tente, balkonun metrekaresi gözönüne alınarak her renk ve desende imal edilir. Balkonlarda genelde alimünyum profil kullanılır.

Güneş ışınlarını maksimum ölçüde geçirmeyen, rüzgardan koruyan kumaşı, özel olarak yapılır. Pergola tente yağmur sularının birikmesine engel oluşturulacak şekide tasarlanır. Pergola tente yine atıl durumda olan teraslar, bahçeler için de avantaj oluşturur. İşyerleri, restoran ve cafeler, evler için pergola tente bir çok modelde tasarlanır. Yüksek mukavemete sahip, her türlü hava şartlarına göre üretilen pergola tenteler açık alanları işlevsel hale getirir. Yaşam alanı oluşturan pergola tenteler, uzaktan kumandalı otomasyon sistemi ve  özel makara sistemine sahiptir. Su taşıyıcı giderleri, çelik telden yapılan trigger kayışı, sızdırmazlık için özel üretilmiş fitil sistemi ile ve kolay montajıyla son derece güvenilirdir. Galvanizli koruma çatısına sahip olan pergola tenteler, elektrostatik toz boya ile istenilen renge boyanır. Hava koşullarına göre ister açık, ister kapalı olarak ayarlanabilir özellik taşır.

Yumuşak ve sessiz çalışan pergola tente, çevredeki kişilere rahatsızlık vermez. Pergola tente sadece üstü kapanır nitelik taşımaz, yanları da istenilen kumaşla veya camla kaplanarak kış bahçesine dönüştürülebilir. Farklı motor özellikleriyle hizmet veren pergola tente, kış bahçesinde de yanları açılır, kapanır şekilde dizayn edilir. Akıllı konfor, enerji tasarrufu sağlayan pergola sistemleri, bulundukları alana estetik görünümüyle de değer kazandırır. Tek bir tuşla istenilen saatte otomatik olarak çalışan pergola tenteler, konforlu ve rahat bir kullanım sağlar. Montajı ve işçiliği deneyim ve profesyonellik gerektiren pergola tenteler, usta ellerde kaliteli ve uzun ömüre sahip olur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.