Öne Çıkanlar çanakkale diş ödül kadın yıldırım

İstanbul'da satılık daireler

İstanbul'da satılık daireler

İstanbul, dünyanın merkezinde bulunması, ve turizm için büyük bir öneme sahip olması, ekonomik faaliyetlerinin yoğun bir şekilde bulunduğu bir bölge olması, yaşam koşulları açısından iyi hizmetlerin sunulduğu dev projelere ev sahipiği yapan gelişmiş bir yerleşim yeri olması, ve rahatlığın refahın adresi olması, bütün bu nedenler bu şehirde gayrimenkulde yatırım yapmak isteyenlerin yöneldiği tek yön olmasında, ve İstanbul'da satılık daireler için talebin artışında etkili olmuştur.

İstanbul'da satılık daireler arayanlar yerleşmek amacıyla veya yatırım yaparak büyük kazançlar elde etmek amacıyla olabilmektedir.

İstanbul'da Daire almak nasıl bir şey!

İstanbul, bir çok özelliğe sahip bir şehirdir, bu özelliklere kısaca değinmek için şöyle özetleyebiliriz:

* Doğanın güzelliği.

* Denizler ve sahiller.

* Çok sayıda turistik mekan barındırması.

* İstanbul'un tarihi önemi.

* Yaşamı kolaylaştıran, bir yerden başka bir yere gitmeyi rahat ve kolay hale getiren geniş kapsamlı ulaşım ağı.

* Türkiye'nin genelinde ve avrupa kıtasında öncülük yapan Eğitim, sağlık, sosyal hizmetler sunan kurumların bulunması

* Çalışmak veya okumak için Türkiye'nin en çekici ili konumunda olması, ailelerin ilk tecihi haline getirmiştir.

* Uluslararası yatırımcıların ve yabancı uyruklu insanların yoğun bir şekilde gelişi İstanbul'un zenginliğine kültürel açıdan zenginlik kattı.

* İstanbul'da satılık dairelerin talebinde artışın başka bir nedeni de; İstanbul'un güçlü bir alt yapıya sahip olması, İstanbul havalimanı, kanal İstanbul, şehir hastaneleri, ve bir çok dev proje bulunmasıdır.

Yukarıda zikredilen faktörler İstanbul'da satılık dairelerin revaç bulması, İstanbul'da satılık dairelerin reklamını her yerde görülmesi, ve İstanbul'da satılık dairelerin gayrimenkul alışverişinde yerli ve yabancılara yönelik yapılan satışlarda büyük artışların olmasına yol açmıştır.

İstanbul'da Konut alma ve yatırımın avantajları:

İstanbul'da daire almak için arayışa başlayan herkesin aklına gelen ilk soru şudur: Ben bu şehirde daire alarak kazanacağım avantajlar nelerdir? Bu şehirde yatırım amacıyla daire satın almanın getirisi nedir?

İstanbul'da konut alma avantajlarını şöyle özetleyebiliriz:

* Uzun vadeli yatırım yapmak isteyenler için güvenilir ve ekonomistler tarafından tavsiye edilmektedir, zira Türkiye'nin siyasi ve sosyal yapısı istikrara ve gelişmeye müsaittir, ve ülkenin canlılığı ve dev projeleri başarması ülkeye ayrıca önem kazandırmaktadır.

* İstanbul'da daire alma avantajlarından biri de İstanbul'un farklı ilçelerinde bulunan doğal güzellik mekanları ve güzel konum ve manzaralardır; örneğin Bahçeşehir ilçesi yeşilliğin ve bağlığın içinde bulunmaktadır, beşiktaş ilçesi de İstanbul boğazı güzel manzaralarına ev sahipliği yapmaktadır, İstanbul'un Anadolu yakasının İncesi diye tanımlanan Üsküdar İlçesi de ayrı bir güzelliğie sahiptir.

* Yatırımcıların döviz fiyatlarındaki gerçekleşen dalgalanmalardan korunmak için ve mal varlığının değerini korumak için başvurdukları en akıllı yöntem İstanbul'da daire almaktır.

* İstanbul konumu itibarıyla turizm için çok önemli bir yere sahiptır, İstanbul'un turizm alanındaki öncülüğü bir çok gayrimenkul yatırım alanına yol açmaktadır, dairelerle birlikte otel motel ve çeşitli turizm amaçlı gayrimenkuller yatırımcılar için yararlı ve karlı yatırım fırsatları oluşturmaktadır.

 * İstanbul, bir kentsel kalkınma ve gerçek bir inşaat devrimine tanıklık eden ve yatırımcılar için tercih edilen bir destinasyon olarak kabul edilen canlı ve gelecek vaat eden ilçelere sahiptir: Başakşehir, Arnavutköy, Esenyurt ve Beylikdüzü ilçeleri gibidir.

   * İstanbul'da daire alma veya yatırım yapma konusunu daha cazip bir hale getiren başka bir husus da ulaşımdır. İstanbul'da ulaşım, çeşitli imkanlarıyla gayrimenkul değerinde gerçek bir devrim yarattı İstanbul'un merkezinde ve ilçelerinin hemen hemen her yerini kapsayan ulaşım İstanbul'u daha yaşanır ve yatırıma açık bir duruma getirmektedir.

Kısaca söylemek gerekirse İstanbul ili gayrimenkul sektöründe Türkiye cumhuriyeti sınırları içerisinde en önemli bölgedir, yurtiçinden veya yurtdışından gelen yatırımcıların hedefidir. Gelecek vaat eden İstanbul gayrimenkulları ticari amaçlı veya yerleşmek amaçlı en iyi ve iddealı yatırım alanı olduğu tartışılmaz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.