Öne Çıkanlar yerevan

ibrahim Halil Öcalan. Kimdir

1982 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelen İbrahim Halil Öcalan, ilk ve orta öğrenimini Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde gördü. 1994 yılından itibaren Antalya’da ikamet etmeye başlayan Öcalan altı çocuklu bir ailenin ferdi.
İş hayatına genç yaşta atılan Öcalan, inşaat sektöründe daima ilkleri başarmak hayaliyle, büyük projelere imza atmak adına girişimlerde bulundu. İlk girişimlerindeki birkaç projede yaşadığı olumsuzluklar azminden ve hedeflerinden bir şey kaybettirmedi ve yeni girişimlere yönelmek için zaman kaybetmeden tekrar çalışmaya başladı. Düşlediği başarılara ulaşmanın kolay olmayacağını bilen Öcalan, çözüme ulaştırdığı her sıkıntının onu daha da güçlendirdiğine inanarak çalışmalarına daha büyük bir inanç ile devam etti. Alınan projelere göre dönemsel olarak artış gösterse de Öcalan; şu an 300 ailenin geçim kapısı olan bir şirkete sahip olmanın haklı gururunu yaşıyor.
İbrahim Halil Öcalan iş hayatının yanı sıra 2010 – 2012 yılları arasında Hür Basın Birliği’nin Antalya Şubesi Başkanlık görevini de başarıyla yürüttü. iki çocuk babası olan ibrahim halil Öcalan halen kurucusu olduğu SANAX A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanlık görevini yürütüyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.