Öne Çıkanlar çanakkale diş ödül kadın yıldırım

EL HEYKELLERİNDE BOYAMA İŞLEMİ

 El heykelleri bazı malzemeler yardımıyla basit işlemlerden geçtikten sonra oluşturulan sanat eserleridir. Son zamanlarda sosyal medya ve insanların maddiyattan çok manevi hediyelere yönelmesiyle birlikte popülerliği iyice arttı. Yıllar sonra bile gülümsenerek hatırlanacak olan bu ürünlerle güzel zamanlarınız ölümsüzleştirebilirsiniz.

Bebek ayak izinin bu malzemelerle yapılması ve çocuğunuzun büyüdükten sonra kendi bebekliğindeki ayak izini görecek olması inanılmaz güzel ve manevi değeri yüksek bir hediyedir. taş heykeli malzemelerini bulmak ve yapmak oldukça kolaydır. Son adım olarak el heykelini yaptıktan sonra da boyamak vardır. El heykeli istediğiniz boyutta şekilde ve renkte yapabilmeniz mümkündür. 3 boyutlu el heykeli  tek bir renge boyayabileceğiniz gibi birden fazla renge boyayarak da rengarenk bir görüntü elde edebilirsiniz. El heykellerini boyamak için en çok tercih edilen üç ana renk bulunmaktadır. Bu renkleri şu şekilde sıralayabiliriz: Ten rengi, altın rengi, gümüş rengi. Bu renkler hem heykel yapısına ve dekora uygun hem de göz alıcı görünmektedir; fakat isteğinize göre farklılık yapıp siz mavi, pembe ya da herhangi başka bir renk kullanabilirsiniz. Heykel yapımında zaten son aşama olan boyama işlemini de isteğinize göre tamamladıktan sonra bu ölümsüz objeyi kendi evinizde, odanızda kullanabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Eğer bebeğinizin ayak izini yapmayı tercih ettiyseniz çerçeveletip duvara asmak da sizler için güzel bir tercih olacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.