Öne Çıkanlar çanakkale diş ödül kadın oyunculuk

EĞİTİMDE METAVERSE DÖNEMİNİ KLEİNSTEİN GAMES BAŞLATTI.

EĞİTİMDE METAVERSE DÖNEMİNİ KLEİNSTEİN GAMES BAŞLATTI.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitimdeki son çalışmalar ile ilgili gazetecilere bilgilendirmede bulundu. Özer, geleceğin teknolojisi metaverse geçiş için okullardaki altyapının hazırlanmaya başlandığını söyledi.

‘’Özellikle sanal gerçeklikle ilgili mesleki eğitim için çalışmalara başlanmıştı. Özellikle iş sağlığı ve güvenliği açısından riskli alanlarda dünyada mesleki eğitim artırılmış sanal gerçekliğe geçti. Mesela kaynakçılık alanında, madencilik alanında uygulamaya başladık. Artırılmış sanal gerçeklikle ilgili alt yapıyı kurma geliştirme, dijital ile içerikler oluşturma ile ilgili çalışmaları yoğunlaştırdık.

Eğitim için de Metaverse ile ilgili çalışmalar devam ediyor.’’ dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in bu açıklaması üzerine ilk hamle Kurucusu Musa Çavuş olan Türk Oyun Yapım Şirketi Kleinstein Games’den geldi. ‘Metaverse‘ de eğitim dönemini biz başlattık.’ dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve bir çok eğitici öğretici oyunların yapımları ile ilgilenen Kleinstein Games, Konya büyükşehir belediyesi için yaptığı eğitici trafik oyununun projesinin bittiğini, devam etmekte olan iki tane daha eğitim projesi olduğunu belirtti ve Metaverse’de eğitimi geliştirmeye devam edeceklerini duyurdu.

Kleinstein Games kurucusu Musa Çavuş kimdir ?

44 yaşında, evli ve iki çocuk babasıyım. 2000 yılında Selçuk Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini bitirdikten sonra Almanya’da bir çok yazılım projesinde çalıştım. 16 yıldan sonra kendi firmamı kurdum ve 6 yıldır birçok firmamla Avrupa ve Ortadoğu’ya yazılım ve teknoloji hizmeti vermekteyim.

kaynak . https://kleinstein.games/

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.