Öne Çıkanlar 21 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları ödül fuar hüseyin demir traktor

Clover Bag sahip Olduğu Ürünlerle Tarzını Konuşturuyor…

Clover Bag sahip Olduğu Ürünlerle Tarzını Konuşturuyor…

Konya’’da Kıvılcım Bulvar alışveriş merkezinde bulunan Clover Bag son dönemde yaptığı işler ile ilgiyi üzerine topladı. Kadın çanta, kadın cüzdan ve erkek çanta, cüzdan ve seyahat valizi üzerine bir işletme olan Clover bag özellikle de Instagram üzerinden satış yapmakta. Oldukça yoğun bir satış potansiyeli olan marka şu an için Trendyol gibi platformlara da bu yoğunluktan dolayı ara vermiş. 
Clover Bag markasını diğer markalardan ayıran en önemli özellik ise ürünlerin kaliteli oluşu. Bu yüzden de kısa sürede oldukça büyük başarılar yakalan marka bu konuda daha da çok motive oluyor. Müşterileri ile de oldukça iyi ilgilen ve her sorunda, yaşanılan aksiliklerde yanında olan marka bu konuda oldukça müşteri odaklı. İşini oldukça seven Clover bag marka kurucusu bu konuda oldukça yoğun bir çalışma programına da sahip. Bu yüzden de perakende satıştan çok online olarak satışlara yönelmiş durumda. Marka içerisinde oldukça fazla ürün bulunması ve her kesime hitap etmesi de markanın bu kadar çok sevilmesinin en büyük nedenlerinden biri. Bu konuda sürekli olarak kendini geliştiren ekip, ileride markanın büyümesi içinde oldukça fazla mesai harcamakta. Bu yüzden sürekli olarak sosyal medyayı aktif kullanan sayfa sizlere sürekli olarak yeni modelleri de göstermekte. Sizler de bag_clover Instagram sayfasını takip ederek markanın ürünlerini daha yakından göre bilir ve anında sipariş oluşturabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.