Öne Çıkanlar çanakkale diş ödül kadın yıldırım

Yeni özelliği sınırlı sayıda kullanıcıya açtı

Google Play Store, güncellemeleri kontrol etmek için daha belirgin bir buton ekledi. Bu mağaza, tüm Android cihazlar için uygulama, film ve televizyon, müzik, kitap ve haber abonelikleri satın almak için varsayılan mecra. Mağazanın geliştiricileri yeni özellikler ekleyerek kullanıcıları memnun etmeye çalışıyor. İşte son olarak kullanıcıların fark etmekte zorlandığı bir özelliğin güncellendiğini görüyoruz. Birlikte eski ve söz konusu yeni özelliğin ne olduğuna bakalım

Bazı kullanıcılarda, yeni bir özellik görünmeye başladı. Buna göre, Play Store > Ayarlar > Hakkında altında bulunan bu yeni seçenek, yalnızca mevcut işlevsellik üzerine kurulu. Mağaza sürümünün altında bir ‘Play Store’u Güncelle‘ butonu yer alıyor. Bu sayede kullanıcıların uygulama mağazasında bir yükseltme olup olmadığını kolayca kontrol etmelerini sağlıyor.

Bu değişiklikten önce Google’ın mağazası, kendi uygulamasındaki güncellemeleri kontrol etmek için bir yöntem sunuyordu. Mağazanın sürüm numarasına dokunmak, uygulamadaki mevcut güncellemelerin kontrol edilmesine yol açıyordu. Ancak bu işleve ilişkin net bir gösterge olmadığı için çoğu kullanıcı bunun varlığından bile haberdar değildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.