Öne Çıkanlar 21 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları TrinkPara çeşme türkiye ödül

Sumudica Flaş Açıklamalarda Bulundu

Süper Lig’in en fazla dikkat çeken teknik adamlarından olan Marius Sumudica Gaziantep FK’dan sonra Çaykur Rizespor kulübünü çalıştırmaya başlamıştı. Son 6 maçını da kazanamayan Çaykur Rizespor cephesinde Sumudica’ya yönelik eleştiriler gelmeye devam ediyor. Gaziantep FK ile sezona son derecede iddialı bir başlangıç yapan Rumen teknik adam aynı başarıyı Karadeniz ekibinde yakalayamadı. Son olarak Süper Lig’in 27. Haftasında Sivasspor ile oynanan mücadelenin golsüz beraberlikle sonuçlanması iplerin daha da gerilmesine neden oldu. Lig genelinde Çaykur Rizespor ile  çıktığı 6 maçta Sumudica bir türlü galibiyetle tanışmayı da başaramadı. 6 maç genelinde 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan taraf oldu. Sumudica bu sonuçlardan sonra yönetime sitemlerini iletti.

Gaziantep FK’da oldukça başarılı bir dönem geçiren Marius Sumudica; takımını üst sıralarda tutmayı başarmıştı. Ancak yönetimle sorun yaşaması ve sözleşmenin yenilenmemesinden ötürü Gaziantep ekibini bırakarak Çaykur Rizespor ile anlaşmaya varmıştı.

Çaykur Rizespor’un başında ilk olarak Fenerbahçe maçına çıkan Sumudica; henüz galibiyet yüzü göremedi. Rize takımıyla 6 maçta görev alan başarılı isim bu maçlarda 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Sivasspor maçı sonrasında da yaptığı açıklamalarda yönetime dair açıklamalarda bulunmaktan da geri kalmadı. ve bonus veren siteler için tipobet hızlı üyelik adresini ziyaret Edebilirsiniz

Bu Takımı Kimse Kurtaramaz

Marius Sumudica’nın Sivasspor maçı sonrasında yaptığı açıklamalar yine iğneleyici tarafıyla dikkat çekiyor. Elinde oyun konsolunun olmadığını ifade eden teknik adam; rakibin bir kişi eksik olduğu andan itibaren savunma odaklı bir oyun sergilediğini belirtti. Maçın eşit sayıdaki oyuncularla tamamlanmasının kendileri için daha kolay olacağını söyledi. Takım olarak oyunu açma konusunda fazlasıyla zorlandığını belirtti.

Çaykur Rizespor için elinden geleni yaptığını ifade eden Marius Sumudica; var olan tüm yeteneklerini ve deneyimlerini takıma yansıtmaktan geri kalmadığını söyledi. Her gün tesislere 3-4 saat önceden geldiğini söyleyerek; çok yoğun bir programla çalıştığını da ifade etti. Futbol adına çalışmalarını sürdürdüğünü ve geçmiş zamanlarda Kayserispor ve Gaziantep FK’da ortaya koyduklarının ortaya olduğunu da beyan etti. Ancak burada bu durumu ortaya koymak adına yeterli ortamı bulamadığını da dile getirdi.

Çaykur Rizespor ile kontratının olduğunu ifade eden Marius Sumudica, yönetimin kendisinden memnun olmaması halinde oturup ortak yolu aramak adına adımlar atabileceğini ifade etti. Bu takıma Mourinho’nun gelmesi durumunda bile hedeflenen başarıların elde edilemeyeceğini söyledi. Oyuncuların oyuna kendini yeterince vermediğini dile getirerek; doğru düzgün bir pas trafiği yapamadıklarını ve bir tane dripling yapan oyuncularının dahi bulunmadığını işaret etti.

Süper Lig’de düşme potasından kurtulmak adına mücadele veren Çaykur Rizespor ligde 15. Sırada yer alıyor. 28 puana sahip olan Karadeniz ekibi için işlerin yolunda gitmediği de gelen haberler arasında yer alarak; taraftarları memnun etmeyen skorlarla karşı karşıya kalındığı da ortaya çıkıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.