Öne Çıkanlar çanakkale diş ödül kadın oyunculuk

Gökhan Gönül: Can Gönül benim kardeşim

zmit’te 2 yaşından bu yana yetiştirme yurdunda kimsesiz büyüyen ve işe girmek için aldığı nüfus kayıt örneği sayesinde milli futbolcu Gökhan Gönülün kardeşi olduğunu öğrenen Can Gönül ailesiyle irtibata geçtiğini ancak görüşemediğini anlatmıştı.

“3 KARDEŞTİK 4 KARDEŞ OLDUK”

Olayın haber olmasının  ardından özel bir televizyonun yayınına çıkan Can Gönül yaşadıklarını anlatırken ağabeyi olduğunu iddia ettiği Gökhan Gönül yayına bağlandı. Sunucunun soru sormasına bile fırsat vermeyen Gökhan Gönül “Can Gönül benim kardeşim. İnkar etmiyorum. Biz de bunu 3-4 gün önce öğrendik. 3 kardeştik 4 kardeş olduk. Annem babam sana kavuşacağı anı bekliyor. Bir an önce aramıza gelmesini istiyoruz” dedi.

Kardeşine de seslenen milli futbolcu “Özel hayatını daha fazla anlatmana gerek annem babam seni bekliyor. Biz televizyonlara alışık bir aile değiliz. Ben de 20 yaşıma kadar annesiz büyüdüm” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.