Öne Çıkanlar çanakkale diş ödül kadın oyunculuk

Galibiyet Beşiktaş’ın!

Galibiyet Beşiktaş’ın!

Beşiktaş-Kayserispor karşılaşmasında kazanan taraf Beşiktaş oldu. Beşiktaş’ın teknik sorumlusu Önder Karaveli oyunun hâkimi olduklarını, oyuncuların kazanmak için oynadığını ve taraftarın oyunculara büyük destek verdiğini dile getirdi.

Maçı Karaveli Yönetti

Beşiktaş bir süre önce eski teknik direktörleri Sergen Yalçın ile yollarını ayırmıştı. Siyah-beyazlı oyuncular Kayserispor ile olan maça Sergen Yalçın’sız çıktı. Bu defa başlarında U19 Teknik sorumlusu Önder Karaveli vardı ve maçı çok güzel yönetti. Karaveli galibiyet sevincini doyasıya yaşadı.

Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Önder Karaveli, maç sonunda kendini çok iyi hissettiğini dile getirerek bugünün en mutlu günü olduğunu ifade etti. Maç sonunda Beşiktaşlı oyuncuları ile soyunma odasında hep birlikte verdikleri galibiyet pozu ise Karaveli için hayatının sonuna kadar saklamayı düşündüğü bir hediye oldu.

Beşiktaş Her Maça Kazanmak İçin Çıkar!

Galibiyet sonrası basın açıklamasında bulunan Önder Karaveli; takımın bu galibiyete çok ihtiyacı olduğunu ve kendisinin oyunculara yalnızca eşlik ettiğini başrolün onlar olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş için tekrar bir görev verilse o görevi de memnuniyetle üstleneceğini, hiçbir ey yapamıyorsa bile tribünde çocukluğundan bu yana devam ettirdiği taraftarlık görevini sonuna kadar yerine getireceğini söyledi.

Karaveli, Beşiktaş yönetim kurulunun yeni teknik direktör seçimi konusunda hassas bir şekilde çalıştıklarının da haberini verdi. Son olarak da bu maçı hocaların hocası Serpil Hamdi Tüzün’e hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.