Öne Çıkanlar mert şener son dakika aşı deprem yerevan marmaradepremi

Fenerbahçe’den Teklif Geldi

Süper Lig’de fırtına gibi esen ve her maç gollerini sıralayan Gabonlu santrafor Aaron Boupendza hakkında gün geçtikçe yeni bir transfer haberi geliyor. Devre arası transfer döneminde Galatasaray’ın 6 milyonluk teklif yapmıştı. Aynı zamanda da Rus takımı Krasnodar da yıldız futbolcuyla yakından ilgilense de transferi son dakikada iptal olmuştu. Hatayspor forması giyen Aaron Boupendza kendi kariyerinin geleceği hakkında karar verdi. Başarılı futbolcunun Fenerbahçe’de oynamak istediği gelen haberler arasında yer aldı. Sezon sonunda sarı laciverltli takıma transfer olacağı da gelen haberler arasında kendini gösteriyor. 8.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek; futbolcunun Fenerbahçe kadrosuna kazandırılacağı da ifade edilen gelişmeler arasında yer alıyor.

Süper Lig’in bu sezonuna Hatayspor formasıyla adeta damga vuran Aaron Boupendza, daha önceden Rus kulübü Krasnodar’a transfer edilmek istese de bu hareketin son anda iptal edildiği de ifade edildi. Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı da bu konu hakkında açıklama yaparak; Rus temsilcisi Krasnodar ile yaklaşık 8.5 milyon Euro bedeliyle ve %20 sonraki satıştan pay ile Rus takımının kendilerine teklif sunduğunu ifade etmişti. Ancak yıldız oyuncunun takımdan ayrılmak istemediği ve burada mutlu olduğundan dolayı transferinin iptal olduğu belirtilmişti. Son gelen gelişmelerin Gabonlu golcünün sezon sonunda Hatayspor’dan ayrılacağı yönde yer alıyor. ve bonus veren siteler için betist üyelik adresini ziyaret Edebilirsiniz

Aaron Boupendza da yaptığı açıklamada Hatayspor’da kalarak bu takıma katkı sağlama yönünde olduğunu ifade etmişti. Kendisinin formda hissettiği ve aradığı futbol ortamını Hatayspor’da bulduğunu ifade etmişti. Bu yüzden Hatayspor’da kalmak istediğini ifade etmişti. Hatayspor ve Krasnodar’ın da Boupendza’nın bu isteğine saygı göstererek; transfer görüşmelerinin iptal edildiği söylenmişti. Ancak bu gelişmenin başarılı golcünün bonservis bedelinin belirlenmesinde etkili olduğu ifade edildi. Yıldız golcünün bedelinin 8.5 milyon Euro olduğu kaydedilmişti.

Takımdan yapılan açıklamada aklında Hatayspor’dan başka takım olmadığını gösterdi. Toplamda 7 kulübün kendisine teklif götürse de önceliğin kendi kulübün olduğunu dile getirmişti. Ancak kendisine yapılan tekliflerin arka arkaya geldiği de ifade edilen bir durum olmuştu.

Takas ve teklif veren takımların olduğu ifade edilmekte ve bunlar arasında Dinamo Kiev’in de bulunduğu söyleniyor. Türkiye’den de en ciddi teklifi Fenerbahçe’nin yaptığı dagelen haberler arasında yer alıyor.

Forvetlerinden istediği verimi alamayan Fenerbahçe’de hedef Aaron Boupendza’ya çevrildi. Önceden iyi bir teklif yapan sarı lacivertli kulübün bu teklifini yineleyeceği de gelen haberler arasında yer aldı.

Alınan bilgiler doğrultusunda Aaron Boupendza’nın özellikle Mesut Özil ile beraber oynamak adına Fenerbahçe’nin yaptığı teklife sıcak baktığı ifade edildi. Gol kralı olan Boupendza’nın sezon sonunda Fenerbahçe yolcusu olabileceği de gelen haberler arasında yer aldı. Yakın zamanda transfer görüşmelerin başlayacağı da ifade edilen söylemler arasında yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.