Öne Çıkanlar Manisa Somada Salihlide dolar euro fiyatları Salihlide çeyrek altın ne kadar Manisa Büyükşehir Belediyesi MOTORİN

Fenerbahçe, Simon Falette’nin Lisansını Çıkardı

Savunma katkısı ile takımın daha güçlü seviyelere gelmesi istenirken, yapılan transferlerin limit kurallarına takılması önemli sorunları beraberinde getirdi. Yeni transfer yapmakta zorlanan Fenerbahçe, kadrosuna katmış olduğu Falette içinde lisans çıkaramadı. Uzun bir süre limit kurallarında boşluk oluşturulması için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, son olarak 16 milyon TL açık yarattı. Böylelikle savunma oyuncusu Falette ile lisans çıkarılmış oldu. Almanya kulüplerinden Eintracht Frankfurt takımı ile yapılan kiralık anlaşması ise bu sezonun ikinci yarısını kapsıyor. Yani tecrübeli oyuncu sezon sonuna kadar Fenerbahçe takımında görev alacak. Rekabetin ve savunma direncinin artması bekleniyor. restbet herkese yüksek fırsatlar sunuyor.

Güçlü Bir Savunma İçin Transfer Kadroya Katıldı

Sezon boyunca savunmada yapılan hataların önüne geçmek için Ersun Yanal’ın önemle istediği transferlerden bir tanesi gerçekleşmiş oldu. Savunma hattında önemli bir gelişme yaşandı. Simon Falette ile güçlü bir kurgunun ortaya çıkarılması bekleniyor. Takım ile çalışmalara başlayan oyuncu, hazır olduğunda şans bulmaya başlayacak. Forma şansının iyi değerlendirmesi haline ise ilk 11 formasının asıl sahibi olma şansını da elinde bulunduruyor. Kalan maçlar büyük rekabet ve heyecan dolu anları beraberinde getiriyor. Takip etmek isteyenleri bekleyen avantajı bir süreç var. Sarı lacivertliler şampiyonluğa konsantre olmuşken, yeni transferlerle daha güçlü bir sürecin yaşanması hedefleniyor. Betpas muhteşem bir deneyim yaşama olanağı sunacak.

Fenerbahçe Ligde Kayıpsız Yoluna Devam Etmek İstiyor

Oynanacak her maç eskisinden daha nemli bir hale geldi. Takımların performansı beraberinde heyecan dolu bir süreci getiriyor. Performansı ile adından söz ettirmek isteyen oyuncular, Trabzon’dan galibiyetle dönmek istiyor. Şampiyonluk için en keskin virajlardan biri dönülmeye çalışılacak. İç sahada oynanan kaliteli oyunun bir benzerinin burada da hedeflendiğini belirtelim. Şok presle gol aranacak. Rakibi zayıf düşürmek için erken gelecek bir golün önemine vurgu yapılıyor. Teknik heyet adeta oynanacak oyunu ezberletirken, ortaya çıkacak gelişmeler beraberinde heyecan uyandıracak. Tüm süreci yakından takip edebilirsiniz. Keyifli bir müsabaka oynanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.