Öne Çıkanlar 21 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları ödül fuar hüseyin demir traktor

Fenerbahçe İçin Vedat Muriqi Transferine Kötü Haber

Spor Toto Liginde yeni transferler için kolları sıvayan Fenerbahçe çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezonlarda forvet hattında beklenen performansı alamayan sarı kanarya bu bölge için en az iki transfer çalışması yapmayı düşünüyordu. İlk takviye olarak Fenerbahçe Serdar Dursunu takıma dahil etmişlerdir. Ancak asıl gözler Vedar Muriqi’nin üzerinde yoğunlaşmıştır. İtalya ile sürdürülen konuşmalar neticesinde Vedat Muriqi transfer çalışmaları için iyi haberler yok.

Fenerbahçe’nin yenilerde teknik direktörlük görevine getirilen Vitor Periera külup içerisinde süre gelen belirsizlikleri yok etmiş ve transfer süreçlerini oldukça hızlı bir hal aldırmıştır. Vedat Muriq konusunda önemli gelişmeler yaşanırken Lazio’da tüm gözler Maurozio Sarri’ye çevrilmiştir.

Serdar Dursun Transferinin Gerçekleşmesine Rağmen

Bu sezonda Fenerbahçe’nin başkanı olan Ali Koç tarafından transfer süreçlerini yönlendiren Fenerbahçe ilk imzayı Serdar Dursun’a attırmıştır. Geçen sezon içerisinde Bundesliga 2 ‘de gol kralı olarak bilinmektedir 29 yaşındaki genç oyuncuyu transfer sürecinde takıma katan Fenerbahçe önemli bir adım atmayı başarmıştır. betlike

Sarı Kanaryalarda ilk giydiği forma ile sezona çıkmış olduğu 36 maçta 17 gol, 5 asistlik performans göstermiştir. 18.5 Milyon Euro karşılığında ise Lazio’nun yolunu tutmuştur. Fenerbahçe yönetimi bu nedenle rotayı Vedat Muriqi’ye tekrara çevirdiği ortaya çıkmıştır. Aynı zamanda 27 yaşındaki genç futbolcu Fenerbahçe’nin forvetine katılarak kendini tekrar kanıtlamaya çalışmak istediği hakkında da sıcak bakmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.