Beşiktaş’ın Kenan Karaman Transferindeki Asıl Sebep Sergen Yalçın Açıkladı

Beşiktaş’ın son transfer haberlerinden biri olan Kenan Karaman milli takımdan Beşiktaş’a transfer oldu. Şampiyon Beşiktaş, Bundesliga 2 ekiplerinden olan Fortuna Düsseldorfla sözleşmesi biten forvet oyuncusu Kenan Karaman’ı da Beşiktaş’a transfer etti. Geçtiğimiz dönemlerde de genç oyuncu ile 3 yıllık anlaşma sağlandığı belirtilmiştir. gencobahis

Siyah Beyazlılar arasında kapalı kapılar arkasında gerçekleşen görüşmeler neticesinde Kenan Karamla bütn anlaşmaları yapıp el sıkıştılar. Aynı zamanda mali açıdan da yönetim için bütün kriterlere uyan genç oyuncu Sergen yalçın için de oldukça iyi bir transfer oldu. Aynı zamanda başka takımlarında listesinde olan 27 yaşındaki genç oyuncu Şampiyonlar Ligi faktörünü düşünerek yıllık daha yüksek ücretler veren takımları da reddettiğini söylemiştir.

Teıxserıa da mı Beşiktaş’a geliyor? Yoksa Costa da Olabilir mi?

Beşiktaşın teknik direktörü olan Sergen Yalçın kadrosunda görmek istediği isimlerden biri olan Alec Teixseia ile görüşmeleri hızlandırdığı ortaya çıktı. Aynı zamanda boşta olan Brezilyalı yıldızla görüşmelerin olumlu sonuçlandığını da belirtmişlerdir. 10 pozisyonunda görev yapan yıldız oyuncu imza ücreti ve yıllık ücretiyle ilgili de bir miktar indirim yaptığı söylenmektedir. Pazarlık sürecinde belirtilenlerde aranın kapanması dahilinde resmi imzaların atılacağı da söylenmiştir.

Atletico Madrid’le sözleşmesi biten Diego Costra’nın da Beşiktaş’tan yeni taleplerde bulunduğu iddia edilmektedir. İspanyol oyuncu yüksek senelik ve imza ücretleri dışında ekstra istekleriyle de ön plana çıktığı söylenmektedir. Karşılıklı ortak bir nokta bulunamazsa eğer Dieogo ile transfer görüşmelerinin tamamen ortadan kalkacağını da bildirmişlerdir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.