Öne Çıkanlar mert şener yerevan marmaradepremi

Penis Vakum Pompası Nedir?

Penis vakum pompasının amacı penisi egzersiz yapmaktır. Penis vakum pompası, penisi tamamen çalıştırabilen çok etkili bir cihazdır. Penis pompası insan sağlığını olumsuz etkilemeyecektir. Ancak etkileri açısından doğru kullanılması oldukça önemlidir. Penis pompası cinsel yaşamınıza renk katabileceğinden, partnerinizle saatlerce eğlenebilirsiniz. Doğru kullandığınız halde sorun yaşarsanız kullanmayı bırakabilirsiniz.

Penis vakum pompası hijyenik ve temiz tutulmalıdır. Bu nedenle, kullanmadan önce penis vakum pompasını iyice temizlediğinizden emin olun. Her kullanımdan sonra hijyen ve temizlik faydalıdır. Bunu yaparken tüm hareketli parçaları sökmek ve temizlemek daha kolaydır. Penis vakum pompası 3-4 aya kadar düzenli olarak kullanılmalıdır.  Her kullandığınızda en fazla 15 dakika egzersiz yapmalısınız. Canınızın acıdığı zaman basınç bırakma piminden içerisindeki havayı boşaltınız. Bu şekilde pompala ve havayı bırak şeklinde günlük 7-8 dakika uygulayınız. Penis egzersiz ritmine uyum sağladığı için penis pompasının kullanım süresini günde 15 dakikaya çıkarabilirsiniz. . Penis vakumlandıktan 15 saniye sonra penisi çıkarın bunu tekrarlayarak 15 dakika kullanın.  Uzun süreli kullanım, tahrişe neden olabilir ve penise zarar verebilir. Pompayı kullanırken penisi fanusa yerleştirmek zorsa, bir kayganlaştırıcı jel kullanmanız gerekebilir. Kadın-erkek ilişkisinde en önemli konulardan biri cinsel ilişkidir. Bu, insanlığın varlığından ve bugüne kadar devam ettiğinden beri böyledir. Erkekler özellikle partnerlerini iyi tatmin etmek ister. Penis vakum pompası ile hayallerinize kavuşabilirsiniz.  Penis pompası tedavi amacıyla kullanılan tıbbi bir cihaz değildir. Etkileri bilimsel olarak kanıtlanmamıştır. Sadece yetişkinlerin kullanımına uygundur.

Penis vakum pompası özellikleri

Penis vakum pompaları çeşitli şekil ve boyutlarda gelir, ancak hepsi bu üç temel çalışma parçasına sahiptir. Hava geçirmez boşluk sert plastik, fiberglas veya cam gibi farklı malzemelerden yapılabilir. Yapı, pompalamanın neden olduğu özel vakum basıncına dayanacak kadar güçlü olmalıdır. Farklı büyüklükteki penislere yetecek kadar büyüktür. Pompa, işlem sırasında boşluktan hava çeken kısımdır. Genellikle boşluğa, içinden havanın pompadan geçtiği belirli bir boru uzunluğu ile bağlanır. Pompa elektronik veya manuel olarak çalıştırılabilir. Sıkışma halkası genellikle penisin içine sokulduğu hava geçirmez boşluğun alt kısmında bulunur. Bu, boşluğu hava geçirmez kılmak ve pompaladıktan sonra penisi daha uzun süre tutmak için sertleşmiş penisi sıkıca kavrar. Penis vakum pompasından en iyi verimi alabilmek için düzenli kullanmak çok önemlidir. Ürünü kullnmadan önce kesinlikle kullanma talimatlarını dikkatlice okuyun. Penis vakum pompası herhangi bir zarar verirse kullanmayı bırakın. Belirtilen kullanma sürelerini aşmanız penisinize zarar verebilir buna dikkat edin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.