Öne Çıkanlar atatürk tarım ayhan Manisa Büyükşehir Belediye şok

Mühr-ü Musallat 2 Yasak Düğün filminin galası yapıldı

Başrollerini Nevzat Can Rüzgar ve Merve Kurç’un paylaştığı filmin kadrosunda Nevin Efe, Ufuk Kaplan, Demet Erdem, Mehmet Cerrahoğlu, Cengiz Bektaş ve Mürüvet Kalkan gibi önemli isimlerin de yer aldığı galaya, çok sayıda davetli katıldı. Bursa ili Büyük Orhan ilçesinde gerçekleşen çekimler sırasında yaşanan esrarengiz olayları kameralara anlatan Mürüvet Kalkan; "Çekimler sırasında birçok arkadaşımızın başına olmadık şeyler geldi. Görünmez kazalar yaşandı. Sesler duyduk. Biz filmi çekerken çok korktuk, siz de korkacaksınız" dedi.

Yönetmen Metin Kuru ise, “sizi diğer Türk korku filmi klişeleri olan cinli filmlerden ayıran nedir?” sorusu üzerine, "Bizim filmimiz ayetler içermiyor ve gerçek bir olaya dayanmıyor. Bilinen pek çok gerçeklik üzerine kurulmuş, kurgu bir yapım" ifadelerini kullandı.

Özet:

Mühr-ü Musallat 2: Yasak Düğün, kendisine yapılan uyarıları dikkate almaya bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Evlenme aşamasında olan Nilgün'ün üç kuşak öncesinden ailesine cin musallat olduğu için evlenmemesi gerekmektedir. Ancak Nilgün bu tür olayları hurafe olarak görür ve ona söylenenlere kulak asmayıp evlenir. Çok geçmeden Nilgün'ün hayatı kâbusa döner. Yaşadığı olaylardan sonra eski bir büyücü olan Cennet'in tavsiyesi ile 'Kör Hoca' lakaplı birinin duruma müdahale etmesine ikna olan Nilgün ve ailesi, kendilerini mistik ve tehlikeli bir yolculuğun içinde bulurlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.