Öne Çıkanlar yerevan

Huseyn Hasanli kimdir?

Huseyn Hasanli kimdir?

Huseyn Hasanli , sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biridir.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ülke gündemine gelen Huseyn Hasanli kısa zamanda popüler oldu. Son dönemlerin popüler ismi Huseyn Hasanli hakkında yapılan aramaların sayısı arttı.Peki Huseyn Hasanli kim? Huseyn Hasanli hakkında merak edilenleri haberimizde yer verdik.

Huseyn Hasanli kimdir?

Huseyn Hasanli, 25 mayıs 1997-cı yılda Azerbaycanın baş şehiri Baküde dünyaya geldi.Huseyn Hasanli Demet Akalın, Fatih Ürek ve Kerimcan Durmaz gibi birçok isimle yakın arkadaştır. Hasanli 2015 yılında kendi şirketi olan Ecomsoldier LTD-ni kurarak yüzbinlerle kişiye kendi ürününü satmış ve kısa zaman içinde büyük rakamlarda ciroya ulaşmışdır. Azerbaycanlı genc iş adamı 2020 yılından itibarən kendi öyrencilerinede yardım ederek minlerle öyrencini genc e-ticaretci yapmışdır
Aynı zamanda iş adamının kurduğu Ecomsoldier LTD- şirketide Huseynin iş dünaysındada tanınmasına yardımçı oldu

oldier LTD- şirketide Huseynin iş dünaysındada tanınmasına yardımçı oldu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.