Öne Çıkanlar mert şener deprem yerevan marmaradepremi

Motosiklet satışları yüzde 73 oranında artış gösterdi

Nisan ayında 102.461 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı Nisan ayında trafiğe kaydı yapılan taşıtların yüzde 54,4'ünü otomobil, yüzde 21,9'unu motosiklet, yüzde 13,6’sını kamyonet, yüzde 6,0'ını traktör, yüzde 2,7’sini kamyon, yüzde 0,8'ini minibüs, yüzde 0,5'ini otobüs ve yüzde 0,1’ini özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.

Motosikletin özendirilmesi ve sağlıklı bir motosiklet kültürü oluşturulması için Afyon’da sektörün buluştuğunu belirten MOTED (Motosiklet Endüstrisi Derneği) Genel Koordinatörü Remzi Öztürk bu yıl sonunda pazarın 240 bin adetlerde oluşmasını öngördüklerini belirtti. Öztürk ”Afyon’da geçtiğimiz günlerde buluşan MOTED üyeleri sektörün sorunlarını da ele aldılar. Bu tür toplantıların her yıl bir ilde yapılmasını öngörüyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.