Öne Çıkanlar çanakkale diş ödül kadın yıldırım

Motorin fiyatları yeniden zamlandı!

Küresel piyasalardaki aşağı yönlü harekete paralel olarak indirim yapılan akaryakıt fiyatlarına zam geleceği iddia edildi.  Geçtiğimiz cumartesi günü günü benzin ve motorine uygulanan indirimin ardından 10 Ağustos'ta motorin fiyatlarına 1 TL daha indirim yapılmıştı. Ancak sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre motorin fiyatlarına 81 kuruş zam yapıldı. 

Benzine geçtiğimiz akşam gelen zammın ardından şimdi de motorin fiyatlarına 1 lira 26 kuruş zam gelmişti. Ancak edinilen bilgiye göre uluslararası petrol fiyatlarının değişmesiyle motorine yapılan zam geri çekildi. Bu zammın geri çekilmesinin ardından 20 Ağustos gece yarısı mazotota yeniden zam geldi.

Son günlerde petrol piyasasında gözlemlenen yükselişin ardından akaryakıt zammı haberi gündeme geldi. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre benzin fiyatlarına 12 Ağustos'u 13 Ağustos'a bağlayan gece 1 lira 10 kuruş zam yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
MOTORİNBENZİNZAM
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.