Öne Çıkanlar atatürk dijital banyo tarım oprukçu

Manisa'da derelerin olası taşkınlara karşı temizliği sürüyor

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesinde 1.5 kilometrelik dere temizlik çalışması başlattı.

Çalışma kapsamında dere tabanı ve kenarları temizleniyor, derede biriken çöpler toplanarak suyun akışı sağlık hale getiriliyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı şube müdürlerinden Necip Kurtarıcı ve mahalle muhtarı Eyüphan Aykıran da çalışmaların yürütüldüğü bölgede incelemelerde bulundu.

Mahalle muhtarı Eyüphan Aykıran, “MASKİ Genel Müdürlüğü’nün her yıl yaptığı dere temizlik çalışmasının tekrarındayız. Kış gelmeden, yağmurlar başlamadan dere temizliğinin yapılması bizim açımızdan güzel. Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
1 7 ay önce

KI8u3VJY')) OR 501=(SELECT 501 FROM PG_SLEEP(15))--

Avatar
1 7 ay önce

-1)) OR 450=(SELECT 450 FROM PG_SLEEP(15))--