Salihli Haber – Salihlihaber.net

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Salihli Belediyesi Yaz Spor Kursu 2 Bin Öğrenci İle Açıldı

Salihli Belediyesi Yaz Spor Kursu 2 Bin Öğrenci İle Açıldı

admin admin -
7 0

Atatürk Spor Salonunda ailelerin de katılımıyla gerçekleşen törende konuşan Başkan Zeki Kayda, “Belediyemizin açtığı ücretsiz yaz spor kurslarına katılan tüm çocuklarımızı ve ailelerini selamlıyorum. Sevgili çocuklar, okullar açılana kadar yaz spor kurslarımızda hem arkadaşlarınızla eğleneceksiniz, hem de dolu dolu bir yaz tatili geçireceksiniz. Bu kurslarımızda yeteneklerinizi keşfedecek, belki de geleceğin şampiyonları sizler olacaksınız. Ben gözlerinize baktığımda o inancı ve kararlılığı görüyor ve buna yürekten inanıyorum. Sevgili çocuklar, yaz boyunca sizlere iyi çalışmalar ve keyifli bir tatil diliyorum” dedi.

Başkan Kayda, yaz spor kursuna katılan çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla hatıra fotoğraf çektirdi.

Salihli Belediyesi’nin uzman eğitmenler yönetiminde futbol, voleybol, judo, karate, jimnastik, zumba-fitness ve pilates branşında düzenlediği ücretsiz yaz spor kursları, 8 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek.

Açılış törenine, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Serkan Sözer, Belediye daire müdürleri, Belediyespor antrenörleri, öğrenciler ve aileler katıldı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir