Öne Çıkanlar diş ödül kadın oyunculuk model

Rottweiler Evde Beslenir mi?


Evcil hayvan beslemek isteyen birçok kisi için bazi konular arasinda evde beslenmesidir. Evin içinde birçok hayvani beslemek, egitmek mümkündür. Bunun Rottweiler gibi durumlarda ele alinmasi ise meraklari gidermeye yardimci olacaktir.satılık rottweiler beslenir mi, evde egitebilir miyim gibi sorular sorulabilir. Çünkü evde hayvan egitmek ve beslemek bazi insanlar için hayal kirikligi olabilir. Rottweiler evde beslenmeye karar vermeden önce Rottweilerin salya akittigini unutmamak gerekir. Eger salyasindan rahatsiz olmayacak ve bu sizin için sorun olmayacaksa evde rahatlikla Rottweiler besleyebilirsiniz.

Evde Rottweiler Beslemek
Evcil hayvanlar sayesinde yeni dost, yeni arkadas edinmesi söz konusudur. Her hayvanin evde beslenemeyecegini ve bunun zorlu bir süreç oldugu bir gerçektir. Rottweiler evde beslenir mi diye merak edenlerin bazi durumlari göz önünde bulundurmasi gerekir. Rottweiler çok fazla salya akittigi için sorun olabilir. Fakat bu durumun sorun olmayacagini düsünenler için evde beslenmesinde bir sorun yoktur. Evde beslenecek olan Rottweiler için düzenli bakimin yapilmasi da büyük önem tasir. Hijyenik bakimdan uygun olup olmadigini degerlendirdikten sonra buna kolay bir sekilde karar verebilirsiniz.

Evde Beslenen Rottweiler Bakimi Nasil Yapilir?
Eger Rottweiler evde beslenir mi diyenlerin ilk olarak bazi durumlari göz önünde bulundurmasinda fayda olacaktir. Çünkü evde rottweiler yavrusu beslenen Rottweiler sonrasinda sorunlarin olusumuna neden olabilir. Tüy dökme, salya akitma, hijyenik bakimdan sorun yaratabilecek durumlardir. Düzenli olarak yikanmasi ve tüylerinin kisa olmasina özen gösterilmelidir.
Yeni dogan ve 8-10 aylik olan köpeklerin esyalariniza zarar vermeleri mümkündür. Çünkü bu süreçte disleri kasindigi için gördükleri her plastik esyayi, ayakkabiyi ve benzeri seyleri isirmaktan, parçalamis olur. Söz dinleyen, uysal, akilli ve tatli köpek cinsleridir. Fakat bu durumlari göz önünde bulundurup, evde besleyip beslemeyeceginize karar vermeniz gerekir.

Evde Rottweiler Beslemeye Karar Verdikten Sonra Kendinize Bu Sorulari Sorun

  • Evde neden köpek beslemem gerekiyor?
  • Evde besledigim köpegim için kendime ve ona zaman ayirabilecek miyim?
  • Gün içerisinde ben disarda oldugumda kendisi evde ihtiyaçlarini giderebilecek mi?
  • Ben evde olmadigimda evi dagitip, esyalarima zarar verecek mi? Bu süreçte ona kizmamak ve dövmemek için kendime hâkim olabilecek miyim?
    Alinacak olan karardan önce mutlaka kisinin bu sorulari kendine sormasi gerekir. Rottweiler evde beslenir mi diyenler için kolaylik saglayabilen sorular yer aliyor. Bu sorulara cevap aldiktan sonra, gerekli olan karar alinir. Alinan kararlar sonrasinda pisman olmamak için mutlaka yukarida yer alan sorulari göz önünde bulundurun. Ev hayatina alistirip sonrasinda bahçeye salmak dogru bir karar olmayabilir. Kendileri bu psikolojiyi kaldiramayabilirler. Dogru karar vermek için hizli davranmamak gerekir.

Evde Besleyecegim Rottweiler Için Egitim
Bazi konulara karar vermeden önce kisinin kendine sormasi gereken ve cevap almasi gereken birçok sorular vardir. Sorulara cevap aldiktan sonra karar vermek hem kendiniz satılık yavru rottweiler için hem de sadik dostunuz için daha dogru olacaktir. Ev hayatina alisan köpeklerin sonrasinda bahçeye ya da dogaya salinmasi durumunda kendini koruyamayabilir.
Kendini korumakta güçlük çektikleri için kurban olabilirler ya da bu hayata alisamayabilirler. Almis oldugumu egitimden sonra Rottweiler evde beslenir mi gibi sorularla karsi karsiya kalinabilir. Aslinda bu durum karsisinda kesin bir sey söylemek mümkün degildir. Çünkü bazi Rottweirler uysal bazilari ise oldukça hareketleri olabilir.
Gün içerisinde siz evde olmadiginizda yaramazlik yapabilirler ve esyalariniza zarar verebilirler. Aslinda zeki ve akilli olduklari için aldiklari egitim oldukça yararli olacaktir. Bunun haricinde gün boyu akittiklari salyanin önüne geçmek mümkün olmayabilir. Salya sorunu için egitim almak mümkün degildir. Bu onlar için dogal ve günlük aktivite seklinde karsilanir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.