Öne Çıkanlar Salihlide dolar euro fiyatları MOTORİN Ciltbakımı Erdal Can Alkoçlar türkiye

Apple Firması Mac Mini Hakkında Paylaşım Yaptı

Geçtiğimiz günlerde Apple, yeni ürünlerini tanıtmaya başladı ve bu ürünlerin en dikkat çekeni Mac Mini oldu casino siteleri. Son derece küçük bir yapıya sahip olan Mac Mini, modem boyutunda bir büyüklüğe sahip Mac Mini, tüm rakiplerine göre kat kat daha hızlı ve boyut olarak rakiplerinden daha küçük

Mac Mini Tanıtımı

Apple firması, iki ay içerisinde üç adet etkinlik gerçekleştirdi. Bu etkinliklerde ise yeni ürünlerinin tanıtımını yaptı. Firma, son etkinliğinde Mac Mini hakkında tanıtımda bulundu. Sonraları ise Mac Mini hakkında paylaşımları yaptı. Rakiplere göre daha güçlü olan Mac Mini, rakiplerine oranla daha küçük bir boyuta sahip. Mac Mini'nin boyutu, modem büyüklüğünde olmakla beraber, birçok özelliği de içerisinde barındırıyor.

Mac Mini'nin Özellikleri

Mac Mini, içerisinde 8 çekirdekli CPU barındırmakta olan bir adet M1'e sahip olmaktadır. Mac Mini, eski sürümlerine göre 5 kat daha hızlı bir şekilde ortaya çıktı. Son derece küçük bir yapıda olan Mac Mini'de eski sürümlerinde olan USB girişi ve kulaklık girişleri bulunmaktadır.

Mac Mini Fiyatı

Son derece gösterişli bir yapıda olan Mac Mini, ABD civarında 699 dolardan satışa çıkacaktır. Eski nesillerine göre 100 dolar düşük olan Mac Mini, birçok kişi tarafından beklenilmektedir. Türkiye'de ise Mac Mini fiyatı; 7.899 TL olarak belirlenmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.