Öne Çıkanlar rapor Manisa Büyükşehir Belediye Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Salihlide çeyrek altın ne kadar Salihlide adli tatil ne zaman başlıyor

Trabzonspor’un Kamp Kadrosu Belli Oldu

Takım Doktorlarından Açıklama Geldi

Aytemiz Alanyaspor maçından sonra MR çekilen ve sağ arka adelesinde kas yaralanması olduğu ifade edilen Berat Özdemir’in tedavisine de gecikmeden başlandığı ifade edildi. Yıldız oyuncunun BB Erzurumspor maçında oynaması söz konusu olmasa da bir sonraki hafta yeniden takımla çalışmaya başlayacağı da gelen haberler arasında yer aldı.

Trabzonspor da bu konuyla ilgili açıklamalar yaparak Op. Dr. Hakan Çelik’in Berat Özdemir’in sağlık durumunu değerlendirmeye aldığı ifade edildi. Aytemiz Alanyaspor karşılaşması esnasında sağ uyluğunun arka adalesinde zorlanma oluştuğu belirtildi. Berat Özdemir’in hafta içerisinde MR çekildiği ve 1. Dereceden kas yaralanmasının tespit edildiği söylendi. Başarılı oyuncunun tedavisine başlandığı ve BB Erzurumspor maçı kadrosuna dahil edilmeyeceği de ifade edilen gelişme oldu.

Trabzonspor kadrosunda Berat Özdemir’in yanı sıra Abdülkadir Ömür, Vitor Hugo ve Trondsen de sakatlıklarından ötürü kadroda yer almayan isimler olarak öne çıkıyor.

Trabzonspor’un Kamp Kadrosu Belli Oldu

BB Erzurumspor maçı doğrultusunda Trabzonspor’un kamp kadrosu da açıklandı. Kadroda; Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Arda Akbulut, Ahmetcan Kaplan, Atakan Gündüz, Hosseini, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen, Marlon, Faruk Can Genç,  Abdülkadir Parmak, Baker, Flavio da Silva, Bakastas, Yunus Mallı, Ekuban, Safa Kınalı, Yusuf Sarı, Nwakame, Afobe ve Djaniny olarak ifade edildi. BB Erzurumspor kafilesi olarak bu isimler bordo mavili takım tarafından ortaya çıkan isimler olarak ön planda yer aldı.Süper Lig’in 29. Haftasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşan ve 3-1 mağlup olan Trabzonspor’da Berat Özdemir de bu maçta sakatlanmıştı. Karadeniz ekibi başarılı oyuncunun sağlık durumuna dair açıklamalarda bulundu. Berat Özdemir’in BB Erzurumspor maçında forma şansının olmadığı da ifade edilen bir gelişme oldu. casinokolay.com  ve celtabet giriş  için   adresini ziyaret Edebilirsiniz

Abdullah Avcı Kazanmaya Hazır

Son zamanlarda var olan performansında ciddi bir düşüş görülen Trabzonspor’da BB Erzurumspor maçıyla yeniden yükselişe geçmek istiyor. Fenerbahçe ve Aytemiz Alanyaspor maçlarından yenik ayrılarak; 6 puanı kaybeden Karadeniz ekibi yeniden çıkışa geçmek istiyor. Aynı zamanda da Abdullah Avcı’nın ligin geri kalanında oynanacak olan maçlarda gençlere daha da ağırlık vermesi bekleniyor. Ligi en iyi şekilde tamamlamak istediklerini ifade eden Abdullah Avcı; bu sezonu bu şekilde tamamlamak istediklerini ifade ediyor. BB Erzurumspor maçıyla beraber galibiyet serisine yeniden başlayacaklarını ve dinamik kadroları sayesinde de her maçta hedeflerinin 3 puanla ayrılmak istediklerini de ifade eden açıklamalara yer veren isim oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.