Öne Çıkanlar çeşme fuar ayhan hazar erkunt

Trabzonspor’da Transfer Çalışmaları Başladı

Karadeniz ekibi içerisinde transfer harekatı hız kesmeden devam ediyor. Sezon sonunda başlayacak olan transfer dönemi için çalışmalarını sürdüren bordo mavili takımda hedef savunma hattına yeni isimleri eklemek oldu. İlk olarak PSG formasıyla kariyerine adım atan Youssouf Sabaly için girişimlere başlamaya hazırlandıkları da ifade ediliyor. Şu anda Bordeaux forması giyen ve sezon sonunda da sözleşmesi bitecek olan başarılı oyuncuyu yakından takibe aldıkları da gelen haberler arasında yer alıyor. Abdullah Avcı’nın da başarılı sağ beki Beşiktaş’ı çalıştırdığı dönemden beridir takip ettiği ifade ediliyor. Oyuncunun Trabzonspor kadrosuna dahil edileceği ve bunun için yönetimin devreye gireceği de gelen haberler arasında yer alıyor.

Abdullah Avcı’nın Trabzonspor takımına dahil olmasıyla beraber farklı bir hava takım içinde esiyor. Ancak halen daha farklı pozisyonlarda takımda sorun yaşandığı da dile getiriliyor. Pereira’nın takımdan ayrılmasından sonraki zaman zarfında Serkan Asan’ın performansının iyi olarak değerlendirilmesi sonrasında da Trabzonspor o bölgeye yeni bir oyuncu arayışına girdi. Bu konuda ilk tercih olarak ise Fransız ekiplerinden Bordeaux kulübünde forma giyen Youssouf Sabaly takımın ilk hedefi olarak değerlendiriliyor. Ligin heyecanını Marsbahis ile yaşayın.

Trabzonspor’a Yeni Sağ Bek

Karadeniz ekibi; devre arası transfer döneminde Abdullah Avcı’nın var olan taleplerini değerlendirerek; kadrosuna Berat Özdemir, Bakasetas ve Yunus Mallı’yı dahil etmişti. Ancak ikinci yarının başlamasıyla beraber takımda halen daha eksikliğin olduğu ortaya çıkan bir durum olmuştu. Takımın gözlemci ekibi de bu durumun üzerine oyuncuları izlemeye başladı. Sağ ve sol bek pozisyonunda oynayarak; hücum anlayışına sahip olan oyuncular talimatlar doğrultusunda araştırılmaya da başlandı. Efsane maçlar tipobet ile ayağınıza geliyor.

Sağ bek için bu listenin ilk sırasında Abdullah Avcı’nın Beşiktaş’ı çalıştırırken de istediği Youssouf Sabaly yer aldı. Fransa’da Bordeaux takımında forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi de sona erecek olan 28 yaşındaki Senegalli sağ beke ciddi bir teklif götürülmesi bekleniyor. Lig bitmeden teklif yapılacağı ve oyuncunun yüksek ücret istememesi gibi durumların ortaya çıkmasından ötürü de transfer için gerekli görüşmelerin kısa süre içerisinde yapılacağı da gelen haberler arasında yer aldı.

Kariyerine PSG altyapısında başlayan Youssouf Sabaly; Evian ve Nantes kulüplerinde de kiralık olarak forma şansı buldu. 28 yaşındaki sağ bek oyuncusunun bir süre PSG kadrosunda yer aldıktan sonra da 2017 yılında Bordeaux tarafından 4 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek transfer edildiği ifade edildi. İlk olarak sağ bekte oynayan Senegalli oyuncunun gerek görüldüğünde sol bekte ve orta sahada da oynayabildiği ifade edilen bir durum oluyor. Gelecek günlerde oyuncunun kapısını çalacak olan bordo mavili takımın, bonservis bedeli ödemeden sağ bek transferini halledebilme ihtimali de bulunuyor. Böylelikle listenin ilk sırasında da Senegalli sağ bekin yer aldığı da ifade edilen bir durum olarak öne çıkıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.