Öne Çıkanlar atatürk banyo oprukçu hüseyin tekin

Şansal Büyüka'dan Erol Bulut Yorumu

Fenerbahçe'nin oynadığı son iki maçta da mağlubiyet yaşaması, spor basınında yankılarını sürdürüyor. Fenerbahçe'nin önce Galatasaray'a yenilip ardından Türkiye Kupası'nda Başakşehir'e yenilerek elenmesi, Fenerbahçe’ye yakınlığı ile bilinen spor yazarlarının tepkisini çekti.  Şampiyonluk yarışında üç büyük takımın aynı puana sahip olmasına rağmen Fenerbahçe'nin utangaç futbolu eleştiri aldı.  Fenerbahçeli Spor yazarı Şansal Büyüka Fenerbahçe'nin bu mahcubiyetinden Erol Bulut'u sorumlu tuttu. Fenerbahçe yenilgilerinden sonra konulan Şansal Büyüka, 'Erol Bulut bu oyun stiliyle Fenerbahçe'de kalamaz' yorumunu yaptı.

 ve   için adresini  ziyaret etmenizi öneririz

Yenilgilerin Sorumlusu Erol Bulut

Fenerbahçe'nin hafta başında oynamış olduğu Galatasaray mücadelesinden mağlup ayrılması ardından ise kupada Başakşehir'e yenilerek kupa alma hayallerine son vermesi spor basınında yankı uyandırdı. Spor yazarlarından Şansal Büyüka, Erol Bulut'a tepki göstererek "Bu oyun tarzıyla Fenerbahçe'de uzun süre kalamaz" ifadelerini kullandı. Şansal Büyüka Erol Bulut'un mahcup futbol oynamasından konu ederek bu oyun stili Fenerbahçe'ye yakışmaz ifadelerini kullandı. Fenerbahçe’nin hocası Erol Bulut için ifadelerde bulunan Şansal Büyüka, takımın başına geldiği günden bugüne kadar takıma katkısı olmadığını söylediği Erol Bulut için, bu oyun sistemi Fenerbahçe'ye ait değil açıklamalarını yaptı.

Fenerbahçe Bu Değil

Fenerbahçe'nin oynamış olduğu Süper lig derbisi ve Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesi yenilgilerinin faturası Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'a çıkarıldı. Yılların spor yazarı Şansal Büyüka, Erol Bulut 'için takıma katkı ve çözüm önerileri bulmalı, mahcup futbola son vermeli' açıklamalarını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.