Öne Çıkanlar emlak yıldırım murat tarım midyat

Roisere Yapılan Galatasaray Baskılarına Yanıt Geldi

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezon Roiser’in Beşiktaş formasıyla göstermiş olduğu performans hem taraftarlar hem de birçok kişi tarafından oldukça beğenilmiştir. Fransız oyuncuyu tekrar bünyesine katmak isteyen Beşiktaş’ın karşısına ezeli bir rakip olarak Galatasaray çıktı. Sarı kırmızılı takım Sportin’e daha yüksek teklifler verirken Roiser’in ise tepkisi oldukça net oldu. betebet

Transferin ilk gününden itibaren ısrarla Beşiktaş üzerinde kalmak istediğini belirtmiştir. Daha sonrasında siyah ve beyaz formasıyla antreman yaptığı görüntüleri paylaşan 24 yaşındaki profesyonel futbolcu için Galatasaray’ın da irtibata geçtiği ortaya çıkmıştır. Portekiz ekipleri ise Sporting’e oyuncunun bonservisi için Beşiktaş’ın 4 milyon Euro ödediğini ve sonraki satış üzerinden %20 pay teklifi ettiğini söylemiştir. Galatasaray ise 5 milyon Euro ve %20 satış sonrası pay teklifi ettiği öğrenilmiştir.

Roiser’in Çarpıcı Yanıtı!

Bu teklifler karşısında elbette Sporting daha fazla para kazanmayı istemiştir. Ancak tüm bunlara rağmen Roiser’e Galataray’a git demeleri karşısında Fransız sağ bekin kesinlikle Beşiktaş da kalmak istediğini ve orada oynamak istediğini de belirtmiştir. Roiser kendisinin Beşiktaş takımına verilmesi konusunda oldukça ısrar etmiş ve bu doğrultuda transferlerin gerçekleşmesini talep etmiştir.

Çekişmeli istekler sonucunda Roiser tavrını oldukça net bir şekilde ortaya koymuştur. Beşiktaş üzerinden devam etmek istediğini belirten 24 yaşındaki genç oyuncu Galatarasay içerisinde çalışmak istemediğini de dile getirmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.