Öne Çıkanlar CHATGPT yıldırım süleyman Manisa Büyükşehir Belediye Fresh Park

Red Bull Formulaz

Kendine özgü kuralları ve eğlenceli parkuruyla Karadeniz’in geleneği haline gelen ve sadece Türkiye’de değil dünyada da bilinen bir festival haline dönüşen tahta arabaların yarışı Red Bull Formulaz , on üçüncü kez Rize’nin Ardeşen ilçesindeki Tunca beldesinde yapıldı .

Anadolu'nun en eğlenceli ve maceralı organizasyonlarından biri olan Rize'nin düzenlediği Red Bull Formulaz'ı binlerce kişi izledi. Günlerce süren hummalı bir çalışmanın sonunda ortaya çıkan el yapımı ahşap arabaların harika esprileri renkli anlara sahne oluyor. Rize Valisi Kemal Ceber , Ardeşen Kaymakamı Ekrem Çeçen, Fındıklı Kaymakamı Eyüp Gürdal, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya , Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, Gençlik ve Spor eski Bakanı Osman Aşkın Bak , Rize Alay Komutanı Hakan Dedebağı hiltonbet giriş  ve Başkan Rbraalhim Red Bull Formulaz etkinliği Turgut'un da katıldığı

Rize'nin büyüleyici atmosferinde sarp dağlarda, sadece yarışmacıların değil seyircilerin de fren, motor ve demir aksamlarının bulunmadığı organizasyonda heyecanlı anlar yaşandı. çünkü onların kuralları. Red Bull Formulaz'da Leyla Çukur bayanlarda birinci, erkeklerde Fatih Çukur üst üste ikinci kez birinci oldu. Tasarım ödülünü Turan Selimoğlu kazandı .

Bayanlar kategorisinde birinci olan Leyla Çukur, "Geçen yıl ikinci oldum. Çok mutlu ve gururluyum. Çocukluğum tahta arabalarla geçti. Yaptım ve yarıştım. Böyle bir organizasyona sahip olduğumuz için çok mutluyuz" dedi .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.