Öne Çıkanlar atatürk banyo oprukçu hüseyin tekin

Öncelik Sol Bek, Sol Açık ve Forvet

Yaz transfer dönemi içerisinde yıldız oyuncuları kadrosuna katan Fenerbahçe’de özellikle Emre Belözoğlu’nun çalışmaları öne çıkıyor. Ara transfer döneminde de etkili transferler yapan ve özellikle de Attila Szalai ile Samuel Osayi transferlerinde başarıyı yakalayan Emre Belözoğlu; bu çalışmalarını sürdürmekte kararlı olduğunu da gösteriyor. Emre Belözoğlu’nun hedefinin Attila Szalai ve Bright Osayi-Samuel gibi genç ve yetenekli oyuncuları Fenerbahçe kadrosuna katmak olduğu ifade edildi.

Portekiz Ligi başta olmak üzere birçok farklı ligi mercek altına alan Emre Belözoğlu; aynı zamanda da birçok oyuncuyu da takibe aldığı ifade ediliyor. Aynı zamanda da sarı lacivertli takımın sezon sonunda takıma dahil olması adına pek çok isimle anlaştığı da gelen haberler arasında yer alıyor. Gelecek sezonda yer alması muhtemel olan oyuncular arasında sol bek, sol açık ve forvet oyuncularına yöneldikleri de gelen haberler arasında yer alıyor. Performans değerlendirilmesinin sezon sonunda yapılacağı ve yabancı oyuncularla önemli ölçüde yolların ayrılmasının üzerine bu şekilde bir yol izleneceği ifade ediliyor. Ara transfer döneminde yeni isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe’de transfer harekatı hız kesmeden devam ediyor. Bu dönemde Mesut Özil, Samuel Osayi ve Attila Szalai gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe’de yeni sezonda takıma dahil olacak olan isimlere dair çalışmalar başlatıldı. Genç oyunculara yöneldiklerini ve bazı isimlerle de konuşmaya başladıkları ifade edildi. Genç ve gelecek vaat eden isimlerle kadronun genişletilmesini isteyen Emre Belözoğlu; bu konuda birçok ligi yakından incelemeye aldı. Bazı oyuncularla da şimdiden anlaşıldığı gelen haberler arasında yer aldı. İlk olarak sol bek, sol açık ve forvet oyuncularıyla ilgilenildiği de basına yansıyan gelişmeler arasında kendini gösterdi. ve için adresini ziyaret Edebilirsiniz

Sarı lacivertli takım ara transfer döneminde çok sayıda oyuncuyu kadrosuna katarak; en çok harcama yapan kulüp olmuştu. Emre Belözoğlu’nun göreve gelmesinin ardından takımda yeni bir yapılanma durumu da kendini göstermeye başladı. Emre Belözoğlu’nun hedefinde genç ve yetenekli isimler olduğu ifade edildi. Bu noktada da Avrupa genelinde birçok ligin inceleme altına alındığı ve bu liglerde top koşturan yetenekli oyuncuların izlendiği ifade edildi.

Attila Szalai O Anı Anlattı

İttifak Holding Konyaspor maçında ilk golünü atmanın sevincini yaşayan Attila Szalai; o anları anlattı. Bu golün gelişiminin iyi bir organizasyona dayalı olduğunu ifade eden başarılı savunma oyuncusu; gol atmanın kendisi için son derecede önemli bir duygu olduğunu ifade etti. Aynı zamanda da sezonu şampiyon olarak kapatmak istediklerini de belirtti.

Fenerbahçe cephesinde Süper Lig genelinde 52 kez gol atma başarısı gösterdiği ifade ediliyor. Bu gollerin 18 farklı oyuncuya dağılması da takıma herkesin katkı sağladığını gösteren bir veri olarak görülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.