Öne Çıkanlar Fresh Park CHATGPT üzüm bayraklı yıldırım

Mostafa Gollerine Devam Ediyor

Bu haberler konuşulmaya devam ederken Mısırlı yıldız Mostafa Mohamed de Süper Lig'te gollerine devam ediyor. Son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a karşı oynanan lig maçında 2 gol atan ve galibiyetin mimarı olan Mohamed, sarı kırmızılı forma altında 6. resmi golüne ulaştı. Şampiyonluk yolunda kritik haftalara girilirken en önemli mevkilerden biri olan santrfor bölgesinde Mostafa Mohamed, Radamel Falcao ve Ryan Babel gibi önemli isimlere sahip olan Galatasaray, gol yollarında sıkıntı yaşamıyor. Mostafa Mohamed başarılı performansıyla takdir toplamaya devam ediyor.

ve için adresini ziyaret Edebilirsiniz Mısırlı Golcüden Harika Başlangıç

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Mısırlı forvet Mostafa Mohamed, sarı kırmızılı forma ile beklentilerin çok üstünde bir başlangıç yaparak dikkatleri üzerine çekti. Galatasaray formasıyla şu ana kadar 6 maça çıkıp 6 gol kaydederek teknik ekibi ve taraftarları oldukça memnun etti.

Ayrılık İhtimali Var Mı?

Henüz 23 yaşında olan ve gelecek vaat eden oyuncu, Galatasaray scout ekibinin ve Fatih Terim'in özel takibi sonucu beğenildi ve yönetimden transferi talep edildi. Galatasaray yönetimi de transferin son günlerine kadar çalışmalarını sürdürdü ve Mısır'ın Zamalek takımında forma giyen Mostafa Mohamed'e Galatasaray formasını giydirdi. Pek tanınmayan Mohamed için akıllarda soru işaretleri bulunuyordu ancak oyuncu Türkiye'ye geldiği günden beri oldukça başarılı bir performans sergileyerek taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini kazandı.

Sadece Türkiye'de değil yurtdışında da takip edilen bir oyuncu olan Mostafa Mohamed için transfer tekliflerinin de geleceği düşünülüyor. Son çıkan haberlere göre İngiltere Premier Lig'den bazı takımların Mohamed'i özel olarak takip ettiği bildirildi. Bu takımlardan birinin Crystal Palace olduğu doğru kaynaklar tarafından ortaya çıktı.

Opsiyonla İlgili Şüpheler

Mostafa Mohamed'in Galatasaray formasıyla göstermekte olduğu başarılı performansın ardından basında da hakkında birçok haber yapılmaya devam ediliyor. Galatasaray'ın anlaşma gereği 1,5 yıl kiraladığı ve 4 milyon dolar vermesi durumunda oyuncuyu bonservisiyle beraber takıma katacağı biliniyor. Ancak son zamanlarda gerek Mısır basınında gerek Türk medyasında bu durumla ilgili bazı spekülasyonlar ortaya atıldı. Bazı haberlere göre Mısırlı yıldız için Galatasaray dışında başka bir kulübün yüksek bir bonservis ücretiyle transfer teklifi yaparsa Zamalek kulubünün bunu değerlendireceği ve izin verebileceği iddia edildi.

Galatasaraylı taraftarlar arasında endişe uyandıran bu durum ile ilgili Abdürrahim Albayrak açıklamalarda bulundu. Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunun ve önceliğin Galatasaray'da olduğunu belirten Albayrak, oyuncunun 4 milyon dolarlık opsiyonunun ödenmesi durumunda kesin olarak Galatasaray'da devam edeceğini söyledi ve tüm camianın yüreğine su serpti.

Formun Üstü

Formun Altı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.