Öne Çıkanlar demagoji banyo oprukçu hüseyin arte

Marcao’nun Galatasaray Kararı  

Galatasaray’ın genç Brezilyalı stoperi Marcao,  Galatasaray da oldukça etkili ve başarılı bir sezon geçiriyor. 24 yaşındaki savunmacı, hırsı ve mücadeleci futbol tarzı ile, taraflı tarafsız herksin beğenisini kazanmış durumda.  Göstermiş olduğu performans ile kısa zamanda birçok kulübün dikkatini çeken oyuncu, için sezon sonunda transfer teklifleri kapıda.  ve için adresini ziyaret Edebilirsiniz

Galatasaray’da Son Senesi  

Ara transfer döneminde katılan genç oyuncu, Fatih Terim’in her geçen gün kendisine verdikleriyle tecrübe kazanmaya devam ediyor.  Tecrübeli hocanın ve Galatasaray kulübünün kendisinde oldukça memnun olduğu oyuncunun, 1 senelik daha sözleşmesi bulunuyor.

Takıma geldiği ilk günden beri, taraftarın sevgisini kazanan Marcao, defans hattında verdiği mücadele ve güvenle Galatasaray’ın savunmada daha güvenle oynamasını sağladı. Luyindama ve Donk ile uyumu, adeta bir etten duvar oluşturan Marcao’nun takımda kalması için Galatasaray kulübü sözleşme şartlarını, menajeri aracılığı ile kendisine iletti. Oyuncu Galatasaray’da mutlu olmasına rağmen, vermiş olduğu karar kulüpte endişe yarattı. 

Bedelsiz Olarak Premier Lig’e Gidebilir

Oynadığı futbol ile, Avrupa ve Amerika kulüplerinin yoğun takibine giren Marcao’nun hedefinde Premier Lig var. Özellikle basına verdiği bazı demeçlerde, hayalinin bir gün Premier Lig’de forma giymek olduğunu belirtirken, bu hedefi doğrultusunda futbolunu geliştirmek istediğini belirtmişti.      

Birçok gözlemcide, Marcao’yu yakın takibe alarak, kulüplerine kazandırma işlemlerine şimdiden başladı. Öte yandan Galatasaray ile sözleşmesi 1 sene sonra bitecek olan oyuncunun, kulüpten bedelsiz olarak ayrılmaması içinde dikkat ediliyor.

3 Senelik Teklif Sunuldu  

Oyuncuyu elinden kaçırmak istemeyen Galatasaray, Teknik Direktör Fatih Terim’in verdiği rapor doğrultusunda Marcao ile sözleşme yenileme kararı aldı. Genç oyuncunun defans hattında verdiği güven ve uyumdan bir hayli memnun olan Fatih Terim, oyuncunun takımda kalmasını istiyor.

Bu doğrultuda da harekete geçen kulüp, menajeri aracılığı ile oyuncuya yeni bir mukavele hazırladı. Galatasaray performansını beğendiği oyuncunun, 3 sene daha takımda kalması yönünde karar kıldı. Başkan Mustafa Cengiz’inde özellikle takımda kalmasını istediği stoper için her türlü şartlar hazırlandı. 

Menajeri Teklifi Beğenmedi  

Marcao’ya yüzde 20, zamlı olarak 3 senelik 1,1 milyon Euro’luk mukavele sunan Galatasaray kulübünde oyuncunun menajerinden alınan cevap soğuk duş etkisi yarattı. Genç olmasının yanında, uzun seneler oyuncudan faydalanmak isteyen Galatasaray cephesi, Marcao’nun menajerinin 1 milyon 750 bin Euro istemesi şaşkına döndü. 

Böyle bir teklif ile karşılaşacağını düşünmeyen sarı kırmızı kulübün idarecileri, sunulan tekliften memnun olmayan oyuncunun menajerinden aldığı cevap ile, görüşmeleri durdurma kararı aldı. Fatih Terim’in bu kararı duymasına üzerine, hayal kırıklığı yaşadığı ise gelen haberler arasında.

İleri ki haftalarda, görüşmelere tekrar başlanacağı oyuncu için, bütün şartların zorlanmasını ileten Başkan Cengiz’’ Böylesine genç ve başarılı oyuncunun bizimle kalmasını isterim’’ açıklamalarında bulundu.  Sadece bu sezon 28 karşılaşmaya çıkan genç oyuncu, 1 gol ve 1 asistle takımına katkı sağladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.