Öne Çıkanlar Salihlide dolar euro fiyatları MOTORİN Ciltbakımı Erdal Can Alkoçlar TrinkPara

G.Saray'ın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Neftçi Bakü'nün, geçen sezon başında Sekidika'yı denediği ancak beğenmediği ortaya çıktı

Galatasaraylı Jesse Sekidika'nın, sarı-kırmızılıların UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Neftçi Bakü'de geçen sene bir süre denendiği ancak beğenilmeyerek gönderildiği ortaya çıktı. Mevcut sebepten yaklaşık 6 ay sonra Sekidika, Galatasaray'ın yolunu tuttu.

Galatasaraylı bir futbolcunun yolunun, sarı-kırmızılıların UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Neftçi Bakü'den geçtiği betpas  ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, bu kupanın ikinci ön eleme turunda Azerbaycan ekibi ile eşleşmişti.Cim Bom'un kadrosunda bulunan Jesse Sekidika, buraya transfer olmadan önce Neftçi tarafından bir süre denendi. Galatasaray'a bu senenin ocak ayında imza atan Nijeryalı oyuncunun, geride bıraktığımız senenin ocak ayında ise Azeri ekibine transfer olmanın eşiğinden döndüğü tespit edildi. Genç oyuncu,   Neftçi Bakü'nün 2019 Ocak'ında Antalya'da gerçekleştirdiği kampa katıldı.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Sekidika burda siyah- beyazlı ekiple antrenmanlara çıktı, Rumen ekibi Gaz Metan ile yapmış oldukları hazırlık maçında Neftçi formasıyla oynadı. Bir süre denendiği kampta beklentileri ise karşılayamadı. Neftçi'de zamanın teknik patronu Roberto Bordin tarafından performansı beğenilmeyen oyuncunun bu nedenle transfer edilmediği belirtildi. betpas giriş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.