Öne Çıkanlar Şehit yılanyutankartal şok nurhayat volkan emlak

Galatasaray’ın İstediği Oyuncu Beşiktaş’a Mı Gidiyor?

Süper Toto Süper Lig’in lideri olan Galatasaray savunma için Göztepe’de oynayan Alpaslan Öztürk’ü düşünüyor. Yetenekli oyuncu Alpaslan Öztürk’ü sezon başında Fenerbahçe takımına transfer etmek istemiş ama yetenekli stoperin 2 milyon Euroük bonservis bedeli Fenerbahçe için fazla gelmişti. Alpaslan Öztürk’ü transfer etmek isteyen takımlar arasına bu kez Beşiktaş’ta katıldı.

Alpaslan Öztürk Kimdir?

Türk kökenli olan Alpaslan Öztürk Belçika Anvers’te doğup büyümüştür. 27 yaşında ve 1,86 cm boyu olan yetenekli futbolcu sağ bek pozisyonunda oynamaktadır. Futbolcu Göztepe’de forma giymektedir. Göztepe’de 5 numaralı formayı giyen Alpaslan Öztürk daha önce Birmingham City, Beerschot, Standard Liege, Kasımpaşa, Eskişehirspor ve Elâzığ gibi birçok takımda oynama fırsatı yakalamıştır.

Yetenekli futbolcu aynı zamanda Türkiye ve Belçika milli takımlarında da forma giymiştir. İlk milli maçını 2010 yılında Türkiye forması ile Almanya karşısında oynamıştır. 2011-2013 yılları arasında Belçika Milli Takımında yer almıştır. Belçika forması ile oynadığı ilk maçında Fransa Milli Takımına karşı mücadele vermiştir. 2013-2014 sezonunda yeniden Türkiye Milli takım forması giyen Alpaslan Öztürk, Türkiye forması ile ilk golünü atmıştır. Toplamda Türkiye forması ile 7, Belçika forması ile 23 kez milli maç oynama fırsatı yakalamıştır. ve için adresini ziyaret Edebilirsiniz

Alpaslan Öztürk’ün Transfer Sürecinde Galatasaray’ın Tutumu

Süper Toto Süper Lig’de 57 puan ile ilk sırada yer alan Galatasaray lig boyunca 18 galibiyet kazandı.

Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray stoper pozisyonu için aramalara başlamış durumda. Göztepe’de başarısıyla Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in dikkatini çeken Alpaslan Öztürk Galatasaray’ın stoper pozisyonu için düşünülüyor.

Alpaslan Öztürk’ün Transfer Sürecinde Beşiktaş’ın Tutumu

Süper Toto Süper Lig’de 54 puan ile ikinci sırada Galatasaray’ın hemen altında yer alan Beşiktaş’ın yeni sezonda takıma Alpaslan Öztürk’ü dahil etmek istediği öğrenildi. Beşiktaş teknik direktörü eski futbolcu Sergen Yalçın’ın Beşiktaş yönetim kuruluna Alpaslan Öztürk’ün transfer edilmesi için ısrarcı davrandığı bildirildi.

27 Yaşındaki Yetenekli Stoper Hangi Takımı Seçecek?

Alpaslan Öztürk’ün Süper Toto Süper Lig sonunda Göztepe ile olan sözleşmesi sora erecek. Özellikle Göztepe’nin Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynadığı maçta dikkatleri üzerine çeken oyuncunun bonservis engelinin bulunmuyor olması transfer sürecindeki takımlar için önemli bir fırsat.

Transfer sürecinde köklü takımların dikkatini çekmeyi başaran Alpaslan Öztürk, Göztepe’nin son iki maçında forma giyerek sahaya geri döndü. Şu an forma giymekte olduğu Göztepe ile kontratı sona ermek üzere olan Alparslan Öztürk’e takından yeni bir kontrat teklifi gelmedi. Öztürk ligin başında gelen transfer tekliflerini sezon sonuna erteledi.

3 sezondur Göztepe forması ile sahaya çıkan Alpaslan Öztürk bir savunma oyuncusu olmasına rağmen lig boyunca 7 gol atması ile de Göztepe’de başarılı bir performans sergilemekte. Yetenekli stoper yeni sezon için gelen transfer tekliflerini değerlendirmekte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.