Öne Çıkanlar Cengiz Ergün atatürk tus rapor dijital

Galatasaray’da Son Dakika Gelişmesi

Süper Lig’in şampiyonluk favorileri arasında yer alan Galatasaray’da çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçen hafta Galatasaray ile Demir Grup Sivasspor arasında oynanan ve 2-2’lik skorla sona eren mücadele sonrasında Younes Belhanda’nın açıklamaları da fazlasıyla konuşulmuştu. Yönetimi eleştiri yağmuruna tutan ve zeminin kötü olmasından ötürü de yönetime yüklenen Faslı oyuncunun sözleşmesinin sona erdirilmesi yönünde karar alındı.

Belhanda maç sonrasında kendilerinin pas yapmaya dayalı oyun ortaya koyduklarını ve bu zeminin de oynadıkları futbola uygun olmadığını ifade etti. Galatasaray yöneticilerinin zemin konusunda faaliyet göstermeyerek çözüm arayışına girmediklerini dile getirmişti. Gerekirse dünyanın en iyi isimlerinin getirilerek; sahanın düzeltilmesi gerektiğini söylemişti. Galatasaray yönetiminin sosyal medyada zaman geçirmek yerine saha zeminiyle ilgilenmesinin daha da makul olacağını söylemişti. Hafta sonlarında çıkacakları maçlarda iyi oyun ortaya koymak adına iyi şartları sunmaları gerektiğini ifade etmişti.

Demir Grup Sivasspor maçı sonrasında bu türde açıklamalar yapan Younes Belhanda; Galatasaray camiası tarafından da sert bir üslupla eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Aynı zamanda da Galatasaray yönetimi tarafından alınan karar doğrultusunda sözleşmesi feshedilmişti. Bu şekilde verilen kararın gerekçesi olarak da takımın saygınlığının ve marka değerinin zarar görerek; imaj kaybı yaşandığı ifade edilmişti.

Belhanda Hakkında İlginç İstatistik

4 yıldır Galatasaray formasını terleten Faslı oyuncu 131 maça çıkarak; 22 gol ve 26 asist başarısı göstermişti. Aynı zamanda da 2 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupası kazanma başarısı da elde etmişti.

Younes Belhanda hakkında var olan bir diğer istatistik ise çıktığı Fenerbahçe maçlarının hiçbirini kaybetmemesi oldu. Galatasaray ile 8 kez Fenerbahçe maçına çıkarak 6 beraberlik ve 2 galibiyet elde etmişti. Galatasaray’da son dakika gelişmesi olarak öne çıkan Younes Belhanda olayı hakkında açıklamalar peş peşe gelmeye devam ediyor. Sarı kırmızılı kulübün Demir Grup Sivasspor ile oynayarak; 2-2’lik beraberlikle sonuçlanan mücadele sonrasında açıklama yapan Younes Belhanda hakkında şok bir karar alması tartışma yarattı. Maç sonrasında yaptığı demeçte yönetimi ve saha zeminini eleştiren Faslı oyuncunun sözleşmesi feshedildi. Galatasaray’ın Faslı oyuncunun sözleşmesini tek taraflı ve haklı nedenlerden ötürü sonlandırdığını bildirmesi kimsenin beklemediği bir gelişme oldu. bedava bonusum ve https://www.bedavabonusum.com/deneme-bonuslari/ için https://www.bedavabonusum.com/free-spin-veren-siteler/ adresini ziyaret Edebilirsiniz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.