Öne Çıkanlar atatürk oprukçu hüseyin tekin nurhayat volkan

Galatasaray’da Gözler Mısır Ligi’nde

Galatasaray’dan Sürpriz Transfer Hamlesi

Süper Lig’de zirveyi kimseye bırakmayan Galatasaray’da gelecek sezona dair adımlar atılmaya da devam ediliyor. Bu aralar Mısır Ligi’ndeki kulüpleri takip eden sarı kırmızılı kulüp, bu sayede yeni isimleri takımlarına kazandırmaya gayret ediyor. İlk olarak Zamalek kulübünden Mostafa Mohamed’i kiralık olarak takıma kazandırılması ve etkili performansıyla göz doldurmasından dolayı yönelimin bu şekilde olduğu gelen haberler arasında yer alıyor. Mısır Ligi takımlarına yönelmesiyle birlikte Al Ahly forması giyen Senegalli orta saha oyuncusu Aliou Dieng’in peşine düştü. Mısır basınına da yansıyan haberde Galatasaray’ın bu oyuncu için 5 milyon dolar gibi bir rakamı bonservis bedeli olarak ödemeye hazır olduğu da kaydedildi. ve için adresini ziyaret Edebilirsiniz

Galatasaray’da Gözler Mısır Ligi’nde

Mısır Ligi’nde oynayan futbolcular için gözlemci ekibini devreye sokan Galatasaray cephesinde yeni isimler de basına yansımaya devam ediyor. Özellikle Mostafa Mohamed’den alınan verimin bu anlamda belirleyici bir etken olduğu ifade ediliyor. Mısır basınında çıkan habere odaklanarak; Galatasaray’ın yeni bir transferin peşinde olduğu kaydedildi. Sarı kırmızılı takımın Mısır Ligi takımlarından olan Al Ahly oyuncusu Aliou Dieng ile anlaşma zemininin arandığı da ifade edildi. Senegalli orta saha oyuncusunu fazlasıyla isteyen Galatasaray cephesinde bu yönde gelişmelerin yakın zamanda gelmeye başlayacağı da ifade edilen durumlar arasında yer alıyor. Gelecek zamanlarda kulüplerin masaya oturacağı ve Senegalli oyuncunun takıma kazandırılacağı da belirtiliyor.

Mısır merkezli Cairo24 sitesinden yapılan habere bağlı olarak gelişen bu durum yerli basında da yankı buldu. Galatasaray’ın şimdiden Al Ahly takımında top koşturan Senegalli orta saha oyuncusu adına 5 milyon Euro teklif yaptığı ifade ediliyor. Galatasaray’ın scout ekibinin Dieng’i izlediği ve ortaya konulan performanstan ötürü de son derecede memnun olunduğu gelen haberler arasında yer aldı. Oyuncunun performansından fazlasıyla etkilenilmesinden ötürü de Galatasaray’ın transfer listesinin zirvesinde yer aldığı da kaydedildi.

Aliou Dieng Kimdir?

Aliou Dieng; kariyerine ülkesi olan Senegal’in takımlarından Djoliba’da başladı. 2018 yılında da 40 bin Euro bonservis bedeli ödenerek; Cezayir takımlarından MC Alger’e transferi gerçekleştirilmişti. 23 yaşında olan başarılı oyuncunun 2019 yılında da 1.1 milyon Euro transfer bedeliyle Al Ahly’de yer almaya başladığı ifade edildi.

Mostafa Mohamed Faktörü

Mısır Ligi’ne yönelmeye başlayan Galatasaray’da bu durumun tamamen Mostafa Mohamed’den kaynaklı olduğu ifade edildi. Mostafa Mohamed’den bekleneni alan sarı kırmızılı takımda, kadroyu daha da iyi hale getirmek adına böyle bir yol izlendiği belirtildi.

Mostafa Mohamed’in kiralık olarak takıma kazandırılmasıyla beraber takımın gidişatı da önemli ölçüde etkilendi. 6 maçta 6 gol atma başarısı gösteren yıldız oyuncusunun bu performansını göstermeye devam edeceği ve bekleneni vereceği de söyleniyor. Böylelikle Mısır Ligi’nden gelecek olan yeni oyunculara da Galatasaray teknik ekibinin sıcak baktığı da belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.