Öne Çıkanlar 21 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları ödül fuar ekim hüseyin demir

Fenerbahçe Gökhan Gönül İle Yollarını Ayırdı!

Spor Toto Lig üzerinde yeni sezon çalışmaları için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe transfer için çalışmalarına devam ediyor. Takıma katılacak isimlerle adını duyurmayı başarmış olan sarı kanaryalar yollarını ayırdıkları oyuncular ile de bir hayli şaşırtmayı başarmıştır. Fenerbahçe daha geçen sezon takıma yeni katılmış olan Gökhan Gönül ile yollarını ayırdığını söylemiştir. Yapılan açıklamalar neticesinde Gökhan Gönül için takıma vermiş olduğu emekler neticesinde teşekkür edilmiştir.

Fenerbahçe tarafından şu açıklamalar gerçekleşti. Formayı giydiği süre zarfında Çubuklu’nun hakkını sonuna kadar vermiştir. Fenerbahçe Ruhunu her zaman en üst seviyeye taşını da vurgulamışlardır. Yollarını ayırmış olan Gökhan Gönülde sosyal medya hesapları üzerinden gerekli açıklamalarda bulunarak Fenerbahçe ailesine teşekkürlerini iletmiştir. trbet

Gökhan Gönül’ün Açıklamaları

Gökhan Gönül ayrıldıktan sonra gerçekleştirdiği açıklamalar neticesinde Fenerbahçe ailesiyle oldukça iyi bir zaman geçirdiğinden bahsetmiştir. Bu süreçte her zaman yanında olduğunu ve sıkıntılarında bile yardımcı olduklarını belirtmiştir. Yapmış olduğu hizmetler süresince yaptığı hatalar konusunda birçok kez de Fenerbahçe ailesinden özür dilemiştir.

Yollarını her iki taraf da ılımlı bir şekilde ayırarak birbirlerine başarılar dilmeyi de ihmal etmediler. Başkan Ali Koç başta olmak üzere Emre Belezoğluna, tüm hocalarına, takım arkadaşlarına ve Samandıra ekibine teşekkürlerini sunmuştur. Karşılıklı saygı çerçevesinde yollarını ayıran iki taraf da sıkıntısız bir şekilde bu süreci en iyi şekilde atlatmayı başarmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.