Salihli Haber – Salihlihaber.net

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor
  4. »
  5. Ersun Yanal Açıklamaya Hazırlanıyor

Ersun Yanal Açıklamaya Hazırlanıyor

admin admin -
4 0


Akdeniz ekibi geçtiğimiz günlerde Tamer Tunalı ile yollarını ayırdı 1xbet. Bu ayrılık sonunda ise Akdeniz ekibi yeni hocasını aralarına aldı . Akdeniz ekibinin yeni hocası olacak olan Ersun Yanal, geçtiğimiz günlerde Ali Şafak Öztürk ile bir görüşme gerçekleştirdi 1xbet. Başkan Ali Şafak Öztürk, Ersun Yanal ile yaptığı görüşmelerde, anlaşma sağlandığını açıkladı 1xbet.


Ersun Yanal İle Anlaşıldı


Akdeniz ekibinin başkanı olan Ali Şafak Öztürk, Ersun Yanal ile yaptığı görüşmelerde, olumlu sonuçlar aldı 1xbet. Ersun Yanal, Antalyaspor’un yeni hocası olarak göreve başlayacak 1xbet giriş. En kısa zamanda gerekli açıklamaların yapılacağını duyuran başkan Öztürk, olumlu sonuçlar geliştiğini duyurdu 1xbet giriş.


Antalyaspor Hoca Arayışına Girdi


Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Tamer Tunalı ile çalışan Antalyaspor, son derece yüksek çıkışlar yakaladı . 17 maça çıkan Antalyaspor, bu maçların 15’inde zafer elde etti. Ancak yeni sezon istenildiği kadar parlak geçmedi. Bu sebepten dolayı Antalyaspor, yeni hoca arayışına girdi. Bu hoca arayışı içerisinde, Ersun Yanal ile toplantı gerçekleştirildi ve olumlu yanıtlar alındı.


Ersun Yanal Göreve Başlayacak


Başkan Ali Şafak Öztürk önderliğinde gerçekleştirilen toplantıda, her iki tarafında anlaşmaya vardığı belirtildi. İlerleyen zamanlarda göreve geçecek olan Ersun Yanal hakkında gerekli tüm açıklamalar yapılacak. Bu açıklamaların bizzat Ersun Yanal tarafından yapılacağını belirten başkan Öztürk, yeni sezona bomba gibi gireceklerini ve bu sezonda şampiyonluğa oynayacaklarını belirtti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir