Öne Çıkanlar çeşme fuar midyat ayhan hazar

En Önemli Sebep Maddiyat!

Ayrılığın sebebinin en önce maddi koşullar olduğunu belirten Gomis Galatasay ’in ekonomik sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu söyledi. Takımda yabancı bir sporcu olmama rağmen gol rekoru kırdım ve şampiyonluk kupasını kaldırdım. Çok özel bir sezonda hedefime ulaşmış oldum dedi. Konuşmalarına, Swensea da başarısız bir süreç geçirdiğini ve Fransa dışında ilk başarısının Galatasaray olduğunu söyleyerek devam etti. Al Halil’den teklif geldiğinde 33 yaşında olduğunu söyleyen Gomis yaş ilerledikçe ekonomik sebeplerin daha da önemli hale geldiğini belirtti. ve için https://www.kacakiddaabul.com/en-guvenilir-canli-casino-siteleri/ ziyaret edebilirisiniz.

Başarılı bir kariyer için 3 önemli unsur olduğunu söyleyen ünlü bu unsurları sporcu futbol, aile ve maddi kazanç olarak açıkladı. Konuşmalarında Galatasay ’da olduğu dönem boyunca pişman olmadığını söyleyen Yıldız futbolcu Asya şampiyonlar ligini kazanmalarını üzerinden 20 yıl geçmişti ve o kupayı kazanmak benim için harika bir deneyim oldu diyen Fransız futbolcu Gomis bu tercihinim çok doğru olduğunu görüyorum dedi.

Bafetimbi Gomis Biyografi

Doğum yeri Fransa olan Gomisi’n doğum yılı ise 8 Ağustos 1985’ dir. Aslı ise Senegal’dir. Futbolculuk kariyere 2004 yılında başlayan ve Fransa’nın Lig'de 1 ekibinde olan Saint Etienne takımında başladı. Troyeae yarım sezonluğuna kiralandı ve burada 13 maçta toplam 6 gol attı. Gomis Saint Etienneye döndükten sonra 3.5 sezon daha oynadı ve 142 maçta toplamda 40 gol attı. Bu hızlı gidişat Fransa’nın ve Avrupa’nın dikkatini çekti. Saint Etuenne den 2009 yılında ayrılarak Lyon ile anlaşma imzalana Gomis burada 178 maçta toplam 65 gol attı.

Milli Takım Kariyeri

Bafetimbi Gomis Fransa milli futbol takımında forvet olarak görev alıyor. Gomis milli takım formasını giydiği süre boyunca yani 2008 yılından itibaren çıktığı 12 maçta 3 gölü vardır. Gomis bir keresinde milli takımın idmanında bir kere de lig maçı esnasında birden bayılmıştır. Gomis’e doktorlar vazovagal senkop teşhisi koymuştur. Bu rahatsızlığın sebebi strese girildiği zaman bayılmalar sebep olması.

İnternette Viral Oldu

2009 yılında Suudi Arabistan Ligi’nde Al Hilalin Al İttihad takımını yendiği karşılaşmada ilk golü atan Gomis gol sevincini ilginç bir şekilde sergilemek isteyince oraya ilginç görüntüler çıktı. Futbolcunum aslan pençesi adı verilen gol sevinci gösterisini yaparken saha kenarında bulunan top toplayıcı çocuğa doğru dönüktü. Gomis ona doğru ilerleyince çocuk korktu ve geri çekilmeye başladı. Çocuğun yüzündeki ifade ve kaçış anı kameralara yansıdı ve kısa sürede internete de düşerek viran oldu. Gomes ise bunu fark ettikten sonra çocuğa formasını hediye ederek gönlünü aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.