Öne Çıkanlar oprukçu hüseyin arte koç tuğba

Deplasmanda Belçika’ya Yenildi

21 Yaş Altı Futbol Milli Takımı, 2023 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri I Grubu'ndaki 4. mücadelesinde Belçika'ya deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin gollerini 51. dakikada Balikwisha ve 90 5. dakikada Van Der Brempt ağlarla buluşturdu.

Diğer yandan, ay-yıldızlı takımı taşıyan otobüs arıza yaptığı için ekip stada 1 saat geç ulaşabildi. Bunun üzerine karşılaşma planlanan saatten 30 dakika geç başladı.

Büyük Destek Sinan Gümüş’e

Sezon başında kadro dışı edilen fakat devre arasında A takıma dönmesi beklenen Sinan Gümüş, kendisini hazır tutmak için kişisel çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Başarılı futbolcu bu konu da takım arkadaşlarından da büyük bir destek görüyor.

Sezonun başında takımın başına Vitor Pereira' yı getiren Fenerbahçe 'de radikal bir kararla Sinan Gümüş süresiz olarak kadro dışı edilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirilen listede de kendisine yer verilmeyen 27 yaşındaki oyuncu bu sezon henüz resmi bir maça çıkamazken kendisini hazır tutmak adına çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Deneyimli futbolcu hocası Pereira'nın gözüne girmek adına kişisel çalışmalarına yoğun mesai harcıyor. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın altına ‘’ Mücadele benim hayatımdır ‘’ açıklamasını yazan futbolcuya takım arkadaşlarından büyük destek geldi. Mesut Özil, Jose Sosa, İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş, başarılı futbolcunun bu paylaşımına destek mesajları attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.