Öne Çıkanlar 21 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları ödül fuar ekim hüseyin demir

Beşiktaş’ın Çarpıcı Diego Costa Teklifi!

Son dakika Beşiktaş haberlerinden, takımdan ayrılmış olan Vincent Aboubakar’ın yerine Beşiktaş golcü arayışlarını sürdürmeye devam etmektedir. Listenin en başına ise dünyaca ünlü futbolcu Diego Costa’yı alan Beşiktaş için geri sayımlar büyük bir heyecanla başlamıştır. İspanyol yıldızı olan Diego Costa’nın transfer haberlerini doğrulayan İtalyan gazeteci Nicolo Schira aynı zamanda sözleşme detaylarını da okuyucuları ve takip edenleri için paylaşmıştır. betvole

Beşiktaş’ın Diego Costa İçin Yaptığı Teklif!

Beşiktaş’ın kadrosuna katmayı düşündüğü 1 numaralı santrfor adayı olan dünyaca ünlü yıldız Diego Costa siyah- beyaz taraftarları heyecanlandıran paylaşımlar yapıldı. Bu hafta içi açıklanması beklenen 32 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız Diego Costa için İtalyan gazetece Nicolo Schira “Beşiktaş için Costa yaklaşıyor” açıklamalarında bulunmuştur. Bunun yanında aynı zamanda ünlü yıldız içinde transfer açıklamalarında bulunmuştur.

Ünlü gazeteci Schira kendi sosyal medya hesaplarından Beşiktaş’ın bonservisi elinde bulunan Costa için 2023 e kadar anlaşma yapıldığını paylaşmıştır. Aynı zamanda her yıl ünlü oyuncuya 2.3 milyon Euro şeklinde de ödemeler geçileceği belirtilmiştir. Başarılı bir transfer haberi olan Diego Costa için Beşiktaş da oldukça heyecanlı. Aynı zamanda taraftarları da bu durumdan oldukça memnun olduklarını da dile getirmeyi ihmal etmemiştir. Profesyonel oyuncu gelecek sezonlarda oldukça iyi işlere imza atarak takıma büyük kazançlar elde ettireceği de düşünülmektedir. Kendisinin de bu durum için oldukça memnun olduğu iletilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.