Öne Çıkanlar çeşme türkiye fuar midyat ayhan

Başakşehir’li Rafael Transferin Gözdesi

Başakşehir kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ “Transfer sezonunda aceleci olmayacağız. Rafeal ve İrfan gibi değerli oyuncularımıza değerinde teklif gelmeden telaş transferine izin vermiyoruz. Biz sistemli hareket eden kaliteli bir ekibiz. Bizim her oyuncumuz değerlidir. Galatasaray’ın ismi geçen oyunculara olan ilgisi gayet normal ama bizim istediğimiz rakamlara ulaşmadan biz bu transfere izin vermiyoruz. Şampiyonluk yarışından koptuğumuz algısını biz yıkacağız.  Kaliteli oyuncularıma ve teknik kadromuza güveniyorum. Bize ulaşan henüz ciddi ve beklediğimiz transfer teklifleri gelmedi.” Şeklinde açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki günlerde transfer sezonunda Rafael’in Genoa takımına transfer olacağı şeklinde söylentilere oyuncunun ailesi yalanladı. Oyuncunun İstanbul şehrinde mutlu olduğunu ve bu ligde performans göstermek istediğini belirtti.

Pandemi Nedeniyle Oyuncu Piyasaları Yükselmedi

Takımların mali açıdan zor günler geçirdiği bu pandemi döneminde oyuncu değerleri yükselmedi. Günden güne artan transfer için ödenen bonservis bedelleri bu transfer dönemi sabit seyredecek gibi görünüyor. Real Madrid ve Barcelona gibi büyük takımlar kadro yapılanması yaparken bütçelerine ilk kez çok dikkat edecekler. Ülkemizde ise Galatasaray ve Başakşehir arasında süren pazarlıklar dolayısıyla, pandemi kaynaklı finansal eksiklikler hissediliyor. Forma satışı ve bilet satışında meydana gelen gelir kaybı yüzünden çoğu futbolcu istediği sözleşmeye kavuşamıyor. Takımlar ellerindeki oyuncuyu satmak için ilerleyen günlerdeki transfer sezonlarını bekleyecek gibi görünüyor. Fenerbahçe ise bankalar birliği ile anlaşma imzalayarak transfer sezonunda takviye yapmayı hedefliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.